Optimizare SEO ?

Da, pentru ca site-ul tau merita sa fie in top. Si va fi acolo pentru ca serviciile noastre SEO tin cont de factorul uman, semnale din retelele sociale, de continut si de linkuri, de optimizarea on-page, de uzabilitate si rata de conversie, de generare de noi cuvinte cheie si de crearea unei strategii SEO performante. In plus rapoartele de pozitionare si de activitate pe care le primesti sunt pe intelesul tau. Avem o experienta de peste 10 ani in SEO si suntem la curent cu toate trend-urile in domeniu. Am demonstrat ca pasiunea noastra fata de SEO poate da cele mai frumoase si durabile rezultate, si o putem face si pentru tine.

Majoritatea antreprenorilor isi doresc ca site-urile lor sa depaseasca site-urile concurente iar pentru ca acest lucru sa se intample, este necesara crearea unor semnalele potrivite. Experienta noastra de peste 10 ani in optimizare SEO te va ajuta sa iti cresti vizibilitatea in Google, vanzarile si profitabilitatea, tocmai prin respectarea unor reguli pe care Google le solicita webmasterilor.

 

Strategie SEO

Crearea unei strategii de optimizare a site-ului pentru motoarele de cautare si mai apoi transpunerea tehnicilor SEO intr-un plan executabil sunt esentiale pentru obtinerea celor mai bune pozitii in Google si al succesului online.

Optimizare Site

Iti facem site-ul usor de navigat si usor de indexat in Google. Ii aducem imbunatatiri ale continutului, vitezei de incarcare si performantei astfel incat sa faca diferenta in comparatie cu celelalte site-uri concurente.

Link Building

Un profil natural de link-uri iti va aduce beneficii importante pe termen lung. Colaboram cu sute de jurnalisti, bloggeri si trusturi de presa care sunt gata sa scrie lucruri minunate despre brand-ul tau, serviciile sau produsele oferite.

Cum iti imbunatatim site-ul?

RELEVANTA
Google afisaza in primele rezultate doar rezultate relavante unei cautari. Stim cum functioneaza aceasta si iti furnizam link-uri de calitate de la site-uri din nisa ta.
CONTINUT DE CALITATE
Te ajutam sa ai pagini cu continut de calitate care sa raspunda la nevoile celor care cauta ceva in Google.
EXPERIENTA UTILIZATORILOR
Te ajutam sa ai un site usor de navigat, cu o cautare usor de folosit, cu link-uri relevante si continut relevant.
VITEZA DE INCARCARE A PAGINILOR
Viteza de incarcare a site-ului este un factor de pozitionare care diferentiaza site-urile in Google. Te ajutam sa folosesti AMP (Accelerated Mobile Page) si alte tool-uri care sa te ajute la o viteza superioara fata de ceilalti concurenti.
VARIANTA PENTRU TELEFOANE MOBILE
Te ajutam sa ai o versiune pentru telefoanele mobile sau responsive design care sa te ajute sa obtii o experienta mai buna a utilizatorilor dar si pozitii mai bune in Google
AUTORITATE SEO
Te ajutam sa ai un site care sa fie leader in nisa ta, sa fie apreciat si atractiv.
METADESCRIERE SI TITLURI
Te ajutam sa ai o rata de click mult mai mare decat a competitorilor tai. Aceasta se traduce prin mai multi vizitatori care iti vor vizita site-ul si astfel mai multi clienti.
RICH SNIPPET
Snippetul imbunatatit te ajuta la o rata de click mult mai mare si la oferirea de informatii suplimentare depsre produsele tale direct in Google
SOCIAL MEDIA
Te ajutam sa primesti un numar mai mare de voturi sociale, aceasta te va ajuta sa obtii mai rapid pozitiile in Google pe care le doresti.
BRAND
Stim care sunt semnalele pe care Google le cauta la un brand si stim cum sa tinem cont de ele. Te ajutam sa devii un brand cautat de vizitatori interesati de produsele sau serviciile tale.

De ce ai nevoie de servicii SEO?

 1. Este canalul care iti aduce cel mai bun trafic si cele mai multe vanzari
 2. 90 % dintre vizitatori viziteaza doar site-urile de pe prima pagina Google
 3. Traficul organic converteste mai bine decat rezultatele platite
 4. 75 % dintre vizitatori se opresc doar la primele 5 rezultate
 5. Pe termen lung este cea mai buna investitie. Chiar daca te decizi sa nu mai investesti in servicii SEO traficul va continua sa creasca
 6. Clientii au incredere in primele rezultate din Google.
 7. Iti depasesti competitia si devii primul nisa ta.

De ce SEO la Target Web?

 • Agentie SEO in-house, nu externalizam serviciile SEO
 • Peste 10 ani de excelenta si calitate in servicii SEO
 • Avem clienti din toate domeniile si de toate marimile, de la companii mici la mari brand-uri
 • Avem experienta si cunostinte tehnice SEO la nivel avansat
 • Imbinam serviciul de optimizare SEO cu tehnici de vanzari persuasive, crestem uzabilitatea si rata de conversie

Au incredere in serviciile SEO Target Web:

tlh
bekid
autolux
chicville
smartprotection
gazduire
mxhost
idmag
ciserom
miele-logo
blugento
genius2
ivox
vforvintage
vitanauto
ecco

Suntem foarte transparenti si iti oferim rapoarte detaliate cu activitatile pe care le intreprindem, astfel incat sa ai controlul si in acelasi timp sa beneficiezi de pozitii de top in motoarele de cautare, sa iti depasesti concurenta si sa ai vanzarile la care doar ai visat ca le poti avea. De serviciile noastre de optimizare SEO au beneficiat sute de clienti care acum se bucura de cele mai bune pozitii in Google.

Oferim servicii SEO incepand din 2006 si suntem recunoscuti ca o autoritate si un lider in servicii SEO in Romania, deoarece am oferit intotdeauna servicii SEO care sa dureze in timp. Datorita respectarii Ghidului pentru Webmasteri Google, nu am avut si nu avem clienti penalizati de catre update-urile motoarelor de cautare, aceasta fiind o garantie de inalta calitate in servicii de optimizare web .

Keyword Research / Strategie

Alegerea celor mai potrivite cuvinte cheie este un element cheie in procesul SEO. Te putem ajuta in conceperea strategiei si in alegerea celor mai potrivite cuvinte cheie, astfel vei fi sigur ca vei primi pe site doar vizitatori interesati de produsele sau serviciile tale.

Rapoarte de Activitate

Iti furnizam lunar rapoarte de pozitionare in motoarele de cautare in baza cuvintelor cheie, rapoarte privind evolutia traficului si alte date care te ajuta sa intelegi cat mai bine ce facem si sa ai un control foarte bun al evolutiei site-ului in motoarele de cautare.

Vrei sa iti depasesti concurentii ?

Lasa-ti site-ul in grija unei agentii SEO pasionata si cu peste 10 ani experienta si rezultate excelente

Agentia noastra SEO este partenerul perfect daca esti in cautarea unui furnizor care sa iti ofere cele mai bune rezultate pe termen lung

Completeaza campurile cu * necesar

(optional)

(optional)

Timp de raspuns: maxim 24 de ore

CE CASTIGI daca lucrezi cu Target Web

 • 10 ani de experienta in SEO in sprijinul tau
 • Daca site-ul nu urca in Google iti returnam banii
 • Te promovam doar in site-uri de calitate
 • Iti crestem prezenta in retelele sociale
 • Primesti rapoarte de pozitionare
 • Preturi bune in raport cu serviciul prestat
 • Avem un istoric ireprosabil si rezultate foarte bune

CE PIERZI daca nu lucrezi cu Target Web

 • Cresteri durabile
 • Garantia ca Google nu te va penaliza
 • Tehnici de optimizare white-hat SEO
 • Promovarea in presa online
 • Promovarea in bloguri de calitate
 • Cea mai buna strategie SEO de pe piata
 • Sfaturi care te vor ajuta sa castigi bani