0745.63.65.76
office@targetweb.ro

Strategie Content Marketing

Cream strategii de content marketing pentru fiecare client. Copywriterii nostri experimentati stiu exact cum sa armonizeze cuvintele astfel incat acestea sa vanda.

Cerere oferta

Content Marketing-ul creaza comunitati, inspira angajament si ajuta la cresterea pozitiilor in motoarele de cautare prin crearea si distribuirea informatiilor de calitate, a informatiilor relevante care rezolva probleme si care sunt in acord cu obiectivele tale de business. Content Marketing-ul influenteaza comportamentul consumatorului cu scopul final de a creste vanzarile si interactiunea dintre brand si consumator.

Content Marketing-ul este o cale de a incuraja conversiile, iar obiectivul ei este de a crea o strategie de continut care sa intampine nevoile publicului tinta. Te ajuta sa iti depasesti competitia, poate deveni o resursa excelenta pentru clientii tai si pentru alti utilizatori care vor distribui continutul tau. Scopul content marketing-ului este de a creste valoarea brand-ului si reputatia online.

Target Web este o agentie SEO full-service care integreaza continutul intr-o strategie complexa prin care urmarim cresterea vizibilitatii site-ului si a conversiilor.

Noutati din Industrie

Studiem toate noutatile din domeniul tau si cream continut care informeaza, educa si creaza o empatie cu cititorii pentru cresterea numarului de distribuiri in retelele sociale, a cresterii reputatiei online si a castigarii credibilitatii.

Comunicate de Presa

Cream comunicate de presa care ajung in site-uri de profil si la cat mai multi jurnalisti. Creste-ti popularitatea si brand-ul prin comunicate de presa  care sa ajunga in site-urile de stiri si de comunicate de presa.

Content Strategy

Copywriterii nostri experimentati stiu cum sa abordeze strategia de continut. Serviciul de creare continut si comunicare cu jurnalistii, influencerii si bloggerii se realizeaza in-house. Datele tale si strategia de promovare sunt in siguranta la noi.

Articolele pe care le concepem ajung la mari publicatii online care vor fi citite de un numar foarte mare de vizitatori.

Scrie-ne despre proiectul tau

Studii de caz

Studiu de caz Local SEO pentru o clinica stomatologica din Alba Iulia, pentru care am reusit performante deosebite.

A ajuns pe prima pozitie in Google la cautarea celor mai cautate cuvinte cheie din nisa.

A obtinut cea mai buna vizibilitate intr-o nisa foarte competitiva: fashion

Am aplicat o tehnica SEO bazata content marketing si cu focus pe Branding pentru obtinerea de clienti din cautari long-tail.

Acest site a ajuns pe prima pagina din Google in 4 luni de la demarare pentru diferite cuvinte cheie competitive

Apis Blaj a obtinut prima pozitie in Google in mai putin de un an.

Am crescut rata de conversie, gradul de uzabilitate, numarul de link-uri spre site, autoritatea site-ului, traficul organic.

Vezi toate Studiile de Caz

Stim cat de importante sunt campaniile de content marketing si de aceea cream continut informativ, persuasiv si care sa capteze atentia cititorilor.  Strategiile pe care le concepem sunt unice pentru fiecare client. 

Cream continut care va convinge cititorii sa dea click pe site-ul tau pentru diferite oferte, pentru a realiza o achizitie sau pentru a te contacta pentru serviciile pe care le oferi. Copywriterii nostri experimentati stiu cum sa faca un continut care sa vanda.

Scrie-ne despre proiectul tau

Lasa-ne sa contribuim cu pasiune la succesul business-ului tau

Atrage si convinge vizitatori targetati, creste autoritatea si vizibilitatea site-ului in motoarele de cautare cu ajutorul continutului creat de copywriterii nostri experimentati.

Testimoniale

Colaboram cu Target Web pe mai multe proiecte si pot spune ca experienta si expertiza adusa de echipa Target Web pe partea de SEO ne-a adus rezultate masurabile. Am reusit sa crestem atat in termeni de brand awareness cat si ca profitabilitate, ajungand pe primele pozitii in Google pentru cuvinte cheie competitive din industria noastra. Recomandam cu incredere serviciile Target Web si clientilor nostri.

Autor
Sandu Băbășan
CEO Blugento Romania

Colaborarea cu  Target Web a inceput in 2011 si suntem fericiti ca am avut ocazia sa lucram cu ei inca de la bun inceput. S-au implicat activ in promovarea site-urilor autolux.ro si maniamall.ro, si au demonstrat ca sunt cei mai buni in SEO, ca atare suntem parteneri si azi datorita rezultatelor foarte bune. Legat de performante, Autolux a devenit unul dintre cele mai apreciate magazine online de piese si accesorii auto din Romania in numai cativa ani si am ajuns la o cifra de afaceri cumulata de peste 3 milioane de euro.

Autor
Daniel Henegariu
CEO – Autolux.ro

Am avut întotdeauna o experiență bună cu echipa Target Web. Au inteles nevoile noastre de SEO și au fost foarte buni in furnizarea de solutii care sa imbunatateasca calitatea produselor noastre.

Autor
Andrei Temneanu
Head of Marketing – MindMagnet Software

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.