0745.63.65.76
office@targetweb.ro

Promovare pe Bloguri

Este considerata cea mai eficienta metoda de publicitate online. Articolele blogerilor care scriu despre serviciul sau produsul tau poate ajunge la un numar foarte mare de vizitatori si astfel iti cresti sansele de a vinde mult mai mult datorita traficului de calitate pe care il primesti. Un lucru cert este ca daca oamenii au incredere sa scrie despre brand-ul tau atunci ai sanse mult mai mari sa primesti si increderea vizitatorilor si a motoarelor de cautare.

Colaboram cu peste 700 de bloggeri

In timp am creat o relatie foarte buna cu cei mai buni bloggeri din Romania. In era digitala relatiile de lunga durata si increderea sunt foarte importante daca sunt bazate pe calitate. De aceea bloggeri cu care colaboram detin bloguri foarte bune si de o calitate exceptionala, majoritatea blogurilor nefiind create special pentru “advertoriale”.

Experienta in scrierea articolelor

Bloguri cu gazduire proprie

Cele mai bune preturi


Doar Bloguri cu Autoritate Mare

 • Articolele sunt scrise de bloggeri cu experienta si care stiu cum sa vanda produsele sau serviciile pe care le oferi.
 • Advertorialele raman permanent pe bloguri, nu sunt sterse dupa o perioada.
 • Nu este suficient doar sa se scrie pe orice fel de bloguri, este important sa primiti articole pe bloguri cu autoritate SEO si trafic cat mai mare

Experienta in administrarea relatiei cu bloggerii

 • Am realizat foarte multe campanii de promovare in bloguri.
 • Alegem blogurile cu cel mai bun trafic si popularitate.
 • Avem grija sa alegem blogurile care sunt cele mai relevante pentru afacerea ta.

Cele mai bune preturi

 • Oferim aceste servicii la preturi foarte bune
 • Am creat pachete avantajoase pe care oricine si le poate permite.
 • Pretul contine contactarea bloggerilor, administrarea relatiei si plata catre acestia, raportare

Focusati pe Clienti

 • Credem in relatii de lunga durata cu clientii nostri.
 • Va oferim cele mai bune servicii bazandu-ne pe experienta de peste 7 ani in administrarea relatiei cu sute de bloggeri din toata tara.
 • Primesti rapoarte detaliate cu toate blogurile in care s-a scris despre afacerea ta la sfarsitul campaniei.

De ce advertoriale prin Target Web

 • Site-ul tau ajunge in primele pozitii.
 • Beneficiezi de promovare pe bloguri cu autoritate mare.
 • Primesti vizitatori din blogurile pe care se scrie.
 • Doar bloggeri independenti si cu gazduire proprie.
 • Textele sunt scrise de bloggeri.
 • Advertorialele contin link-uri spre site-ul tau.
 • Primesti rapoarte detaliate la sfarsitul campaniei.

Testimoniale

Colaboram cu Target Web pe mai multe proiecte si pot spune ca experienta si expertiza adusa de echipa Target Web pe partea de SEO ne-a adus rezultate masurabile. Am reusit sa crestem atat in termeni de brand awareness cat si ca profitabilitate, ajungand pe primele pozitii in Google pentru cuvinte cheie competitive din industria noastra. Recomandam cu incredere serviciile Target Web si clientilor nostri.

Autor
Sandu Băbășan
CEO Blugento Romania

Colaborarea cu  Target Web a inceput in 2011 si suntem fericiti ca am avut ocazia sa lucram cu ei inca de la bun inceput. S-au implicat activ in promovarea site-urilor autolux.ro si maniamall.ro, si au demonstrat ca sunt cei mai buni in SEO, ca atare suntem parteneri si azi datorita rezultatelor foarte bune. Legat de performante, Autolux a devenit unul dintre cele mai apreciate magazine online de piese si accesorii auto din Romania in numai cativa ani si am ajuns la o cifra de afaceri cumulata de peste 3 milioane de euro.

Autor
Daniel Henegariu
CEO – Autolux.ro

Am avut întotdeauna o experiență bună cu echipa Target Web. Au inteles nevoile noastre de SEO și au fost foarte buni in furnizarea de solutii care sa imbunatateasca calitatea produselor noastre.

Autor
Andrei Temneanu
Head of Marketing – MindMagnet Software

Activand intr-o industrie competitiva, avem nevoie de parteneri profesionisti, care sa aprecieze serviciile de inalta calitate pe care le oferim. Colaborand cu echipa Target Web am castigat un partener de incredere, care a reusit sa puna in valoare siguranta si profesionalismul serviciilor Gazduire.ro, venind in ajutorul celor care au nevoie de cele mai bune rezultate atunci cand cauta servicii de gazduire web.

Autor
Georgiana Tanase
Product Manager – www.gazduire.ro

Strategiile noastre de SEO sunt susținute de Target Web de la începutul lunii aprilie 2013. Am avut incredere in Target Web si in serviciile SEO dovedite în scopul sprijinirii site-ului www.idmag.ro de-a lungul procesului de tranziție de la un startup ecommerce la stadiul de dezvoltare, devenind astfel cea mai mare platforma de comert electronic B2B românesc. Am obținut un canal de trafic imens, o importantă sursă de generare de conversii și de vânzări. Vă recomandăm Target Web ca un contribuabil important la cele mai bune practici de SEO de pe piață.

Autor
Carmen Ureche
Marketing Manager – IDmag

Una dintre cheile sucesului in industria hostingului pentru a face fata competitiei continue este optimizarea pentru motoarele de cautare. Datorita serviciilor SEO ireprosabile ale agentiei SEO Target Web rezultatele sunt vizibile, am ajuns pe cea mai buna pozitie in motoarele de cautare.

Autor
Adrian Chiruta
CEO – MxHost
Citeste toate testimonialele

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.