0745.63.65.76
office@targetweb.ro

SEO Local

SEO Local se refera la aducerea pe site sau la locatia ta a vizitatorilor din zona in care iti desfasori activitatea.

Serviciul SEO Local creste vizibilitatea afacerii tale prin promovarea in top-ul site-urilor care ofera servicii intr-o anumita zona. Daca ai o afacere locala ai nevoie de trafic relevant din orasul sau aria in care iti desfasori activitatea, sau chiar si de vizitatorii care cauta o afacere locala.


Agentia noastra ofera o strategie unica de promovare SEO pe piata locala. Pentru pozitionarea in topul rezultatelor locale, sunt obtinute cele mai bune semnale sociale, review-uri si link-uri relevante afacerii tale pe care Google le ia in considerare. Iti oferim o strategie care iti va aduce o baza solida de clienti care sa permita afacerii tale o crestere organica.

Facem eforturi intense pentru a obtine prima pozitie in lista de rezultate locale,pentru ca tu sa iti depasesti concurenta si astfel sa obtii clientii pe care ti-i doresti la afacerea ta locala. Iti promovam afacerea in presa locala, in cataloagele de afaceri locale, in blogurile relevante zonei in care iti desfasori activitatea si oferim astfel vizitatorilor din zona ta motive sa te viziteze.


32,8 %

Crestere tranzactii

56,48%

Crestere venituri

32,8 %

Crestere in trafic organic

46 %

Cresteri vizite de pe mobil

Hoteluri, Pensiuni, Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi, Terase, Pizzerii

Utilizatorii cauta chiar acum pe Google locuri de cazare si de petrecere a timpului liber. Daca nu apari in Google Maps cu un rezultat optimizat si care sa fie primul atunci cel mai probabil utilizatorii vor ajunge la concurentii tai.

Magazine locale, lanturi de supermarketuri, Florarii, Bijuterii, Agentii de Turism

Avem experienta in promovarea afacerilor mici, mijlocii si mari care isi vand produsele si serviciile pe plan local sau prin magazine fizice pe plan national. Orice ai vinde, noi te ajutam sa obtii si mai multi clienti din zona ta.

Doctori sau Cabinete Medicale, Avocati sau Cabinete de Avocatura, Politicienti sau Partide Politice, Artisti, Notari publici, Contabili

Esti un expert pe nisa ta si vrei sa fi primul in Google ? Vrei sa ai si online notorietatea si popularitatea pe care ti-o doresti ? Cere o oferta de pret si noi iti plasam afacerea in top. Avem clienti din toata tara interesati sa lucreze cu o agentie SEO care sa le asigure o pozitie online inaintea concurentilor si o de o reputatie online cat mai buna.

Banci, Firme de Asigurari, Institutii de Credit, Agentii Imobiliare, Institurii Financiare, Service-uri Auto, Rent A Car

Stim cat de acerba este concurenta in hartile locale din motoarele de cautare la aceste cautari, de aceea experienta noastra va poate fi de real ajutor in depasirea concurentei. Va oferim o pozitie de top si care va aduce la locatia afacerii dumneavoastra potentiali clienti interesati de produsele sau serviciile dumneavoastra.

Care sunt beneficiile promovarii locale pentru afacerea ta?

  • Apari in primele rezultate din Google , la locatii ( Google Places) – Site-urile care sunt pozitionate primele primesc mai multi vizitatori decat site-urile care apar mai jos.
  • Mai multe conversii – Exista o rata de conversie mai mare la site-urile care apar in rezultatele din Google Maps
  • Vizibilitate Brand si Awareness – Mai multe persoane care cauta afaceri in zona ta vor sti de existenta ta, iar aceasta creste autoritatea si prezenta brand-ului tau
  • Rata mare de profitabilitate – Un site optimizat pentru rezultatele din Google Maps poate genera mai multa valoare deoarece toti cei din zona ta care realizeaza o cautare pe Google defapt cauta o afacere ca a ta. Daca tu esti vizibil atunci compania ta poate sa profite de avantajele acestui canal de promovare. 

Studii de caz

Studiu de caz Local SEO pentru o clinica stomatologica din Alba Iulia, pentru care am reusit performante deosebite.

A ajuns pe prima pozitie in Google la cautarea celor mai cautate cuvinte cheie din nisa.

A obtinut cea mai buna vizibilitate intr-o nisa foarte competitiva: fashion

Am aplicat o tehnica SEO bazata content marketing si cu focus pe Branding pentru obtinerea de clienti din cautari long-tail.

Acest site a ajuns pe prima pagina din Google in 4 luni de la demarare pentru diferite cuvinte cheie competitive

Apis Blaj a obtinut prima pozitie in Google in mai putin de un an.

Am crescut rata de conversie, gradul de uzabilitate, numarul de link-uri spre site, autoritatea site-ului, traficul organic.

Vezi toate Studiile de Caz

Nu lasa concurenta sa te depaseasca

Investeste in promovarea afacerii tale, noi iti garantam succesul

Primesti cele mai bune rezultate, cea mai buna rata de profitabilitate si ramai in fata concurentilor tai.

Colaboram cu Target Web pe mai multe proiecte si pot spune ca experienta si expertiza adusa de echipa Target Web pe partea de SEO ne-a adus rezultate masurabile. Am reusit sa crestem atat in termeni de brand awareness cat si ca profitabilitate, ajungand pe primele pozitii in Google pentru cuvinte cheie competitive din industria noastra. Recomandam cu incredere serviciile Target Web si clientilor nostri.

Autor
Sandu Băbășan
CEO Blugento Romania

Colaborarea cu  Target Web a inceput in 2011 si suntem fericiti ca am avut ocazia sa lucram cu ei inca de la bun inceput. S-au implicat activ in promovarea site-urilor autolux.ro si maniamall.ro, si au demonstrat ca sunt cei mai buni in SEO, ca atare suntem parteneri si azi datorita rezultatelor foarte bune. Legat de performante, Autolux a devenit unul dintre cele mai apreciate magazine online de piese si accesorii auto din Romania in numai cativa ani si am ajuns la o cifra de afaceri cumulata de peste 3 milioane de euro.

Autor
Daniel Henegariu
CEO – Autolux.ro

Am avut întotdeauna o experiență bună cu echipa Target Web. Au inteles nevoile noastre de SEO și au fost foarte buni in furnizarea de solutii care sa imbunatateasca calitatea produselor noastre.

Autor
Andrei Temneanu
Head of Marketing – MindMagnet Software

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.