Local SEO, promovare pe plan local

SEO Local

SEO Local se refera la aducerea pe site sau la locatia ta a vizitatorilor din zona in care iti desfasori activitatea.

Serviciul SEO Local creste vizibilitatea afacerii tale prin promovarea in top-ul site-urilor care ofera servicii intr-o anumita zona.  Daca ai o afacere locala ai nevoie de trafic relevant din orasul sau aria in care iti desfasori activitatea, sau chiar si de vizitatorii care cauta o afacere locala.

Agentia noastra ofera o strategie unica de promovare SEO pe piata locala. Pentru pozitionarea in topul rezultatelor locale, sunt obtinute cele mai bune semnale sociale, review-uri si link-uri relevante afacerii tale pe care Google le ia in considerare. Iti oferim o strategie care iti va aduce o baza solida de clienti care sa permita afacerii tale o crestere organica.

Facem eforturi intense pentru a obtine prima pozitie in lista de rezultate locale,pentru ca tu sa iti depasesti concurenta si astfel sa obtii clientii pe care ti-i doresti la afacerea ta locala. Iti promovam afacerea in presa locala, in cataloagele de afaceri locale, in blogurile relevante zonei in care iti desfasori activitatea si oferim astfel vizitatorilor din zona ta motive sa te viziteze.

32,8%

Crestere tranzactii

56,48%

Crestere venituri

187%

Crestere in trafic organic

46%

Cresteri vizite de pe mobil

Daca te regasesti mai jos, SEO Local este pentru tine:

SEO local pentru Hoteluri, Pensiuni, Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi, Terase, unitati de cazare

Hoteluri, Pensiuni, Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi, Terase, Pizzerii

Utilizatorii cauta chiar acum pe Google locuri de cazare si de petrecere a timpului liber. Daca nu apari in Google Maps cu un rezultat optimizat si care sa fie primul atunci cel mai probabil utilizatorii vor ajunge la concurentii tai.

Magazine locale, lanturi de supermarketuri, Florarii, Bijuterii, Agentii de Turism

Avem experienta in promovarea afacerilor mici, mijlocii si mari care isi vand produsele si serviciile pe plan local sau prin magazine fizice pe plan national. Orice ai vinde, noi te ajutam sa obtii si mai multi clienti din zona ta.

SEO Local pentru Magazine locale, lanturi de supermarketuri, Florarii, Bijuterii, Agentii de Turism
SEO pentru doctori, avocati, politicienti, artisti, notari publici, contabili

Doctori sau Cabinete Medicale, Avocati sau Cabinete de Avocatura, Politicienti sau Partide Politice, Artisti, Notari publici, Contabili

Esti un expert pe nisa ta si vrei sa fi primul in Google ? Vrei sa ai si online notorietatea si popularitatea pe care ti-o doresti ? Cere o oferta de pret si noi iti plasam afacerea in top. Avem clienti din toata tara interesati sa lucreze cu o agentie SEO care sa le asigure o pozitie online inaintea concurentilor si o de o reputatie online cat mai buna.

Banci, Firme de Asigurari, Institutii de Credit, Agentii Imobiliare, Institurii Financiare, Service-uri Auto, Rent A Car

Stim cat de acerba este concurenta in hartile locale din motoarele de cautare la aceste cautari, de aceea experienta noastra va poate fi de real ajutor in depasirea concurentei. Va oferim o pozitie de top si care va aduce la locatia afacerii dumneavoastra potentiali clienti interesati de produsele sau serviciile dumneavoastra.
SEO local pentru banci, agentii imobiliare, institutii financiare, service-uri auto
Local SEO, promovare pe plan local

Care sunt beneficiile promovarii locale pentru afacerea ta?

Apari in primele rezultate din Google , la locatii ( Google Places) - Site-urile care sunt pozitionate primele primesc mai multi vizitatori decat site-urile care apar mai jos.

Mai multe conversii - Exista o rata de conversie mai mare la site-urile care apar in rezultatele din Google Maps

Vizibilitate Brand si Awareness - Mai multe persoane care cauta afaceri in zona ta vor sti de existenta ta, iar aceasta creste autoritatea si prezenta brand-ului tau

Rata mare de profitabilitate - Un site optimizat pentru rezultatele din Google Maps poate genera mai multa valoare deoarece toti cei din zona ta care realizeaza o cautare pe Google defapt cauta o afacere ca a ta. Daca tu esti vizibil atunci compania ta poate sa profite de avantajele acestui canal de promovare. 

Nu lasa concurenta sa te depaseasca

Investeste in promovarea afacerii tale, noi iti garantam succesul

Primesti cele mai bune rezultate, cea mai buna rata de profitabilitate si ramai in fata concurentilor tai.

Testimoniale