0745.63.65.76
office@targetweb.ro

AutoLux

AutoLux a devenit cel mai important furnizor online de piese auto, accesorii tuning si electrice auto. Am folosit de la inceput o strategie de promovare multi channel bazata pe Brand, am ajutat la cresterea numarului de clienti si de comenzi.

Am ajutat la crearea unui brand cautat de mii de clienti zilnic

100% link-uri white hat SEO

Rata de conversie a crescut constant pana la 1,23 %

Pozitii de TOP in Google

Provocare

Sa gasim o solutie prin care Autolux sa primeasca o crestere organica constanta.

Solutie

Pe partea de cuvinte cheie am creat o strategie SEO  care sa asigure pozitii cat mai bune in motoarele de cautare pentru vizitatorii interesati de numele de categorii si de produse din site-ul Autolux, dar si de vizitatorii interesati de cuvinte generaliste precum “tuning auto”, “electrice auto”, “accesorii auto”,  “accesorii tuning”. Din punct de vedere tehnic am implementat servicii de optimizare on-page, uzabilitate si optimizare a ratei de conversie.

Rezultate

Am obtinut o rata de click (CTR) de 12,35 % , cu mult peste orice alt site competitor, si o rata de conversie de 1,23 % pe canalul de cautare organica. Am crescut numarul de vizitatori din motoarele de cautare cu peste 1200 % in 12 luni si o rata de profitabilitate (ROI ) de 940 % .

12.35% CTR

100% linkuri sigure

940% ROI

De la Client

“Am plecat la drum cu Target Web avand in vedere ca am mai colaborat la un alt proiect. Am ajuns sa ne cunostem foarte bine iar experienta agentiei Target Web si-a spus cuvantul in cazul nostru. Ne mandrim ca Target Web este partenerul nostru.

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.