Testimoniale

Suntem foarte mandri de calitatea serviciului pe care il oferim clientilor nostri. Concret, noi abordam o relatie mai mult personala cu fiecare client, nu asa cum procedeaza alte agentii din nisa noastra. Relatia noastra cu clientii nu incepe la ora 9 dimineata si nu se termina la ora 18, ci ei sunt in continuu in atentia noastra pentru a primi un serviciu de o calitate ireprosabila.

Una dintre cheile sucesului in industria hostingului pentru a face fata competitiei continue este optimizarea pentru motoarele de cautare. Datorita serviciilor SEO ireprosabile ale Target Web rezultatele sunt vizibile, am ajuns pe cea mai buna pozitie in motoarele de cautare.
Adrian Chiruta
CEO - MxHost
Strategiile noastre de SEO sunt susținute de Target Web de la începutul lunii aprilie 2013. Am avut incredere in Target Web si in serviciile SEO dovedite în scopul sprijinirii site-ului www.idmag.ro de-a lungul procesului de tranziție de la un startup ecommerce la stadiul de dezvoltare, devenind astfel cea mai mare platforma de comert electronic B2B românesc. Am obținut un canal de trafic imens, o importantă sursă de generare de conversii și de vânzări. Vă recomandăm Target Web ca un contribuabil important la cele mai bune practici de SEO de pe piață.
Carmen Ureche
Marketing Manager - IDmag
Activand intr-o industrie competitiva, avem nevoie de parteneri profesionisti, care sa aprecieze serviciile de inalta calitate pe care le oferim. Colaborand cu echipa Target Web am castigat un partener de incredere, care a reusit sa puna in valoare siguranta si profesionalismul serviciilor Gazduire.ro, venind in ajutorul celor care au nevoie de cele mai bune rezultate atunci cand cauta servicii de gazduire web.
Georgiana Tanase
Product Manager - www.gazduire.ro
Am avut întotdeauna o experiență bună cu echipa Target Web. Au inteles nevoile noastre de SEO și au fost foarte buni in furnizarea de solutii care sa imbunatateasca calitatea produselor noastre.
Andrei Temneanu
Head of Marketing - MindMagnet Software
Colaboram cu Target Web pe mai multe proiecte si pot spune ca experienta si expertiza adusa de echipa Target Web pe partea de SEO ne-a adus rezultate masurabile. Am reusit sa crestem atat in termeni de brand awareness cat si ca profitabilitate, ajungand pe primele pozitii in Google pentru cuvinte cheie competitive din industria noastra. Recomandam cu incredere serviciile Target Web si clientilor nostri.
Sandu Băbășan
CEO Blugento Romania