0745.63.65.76
office@targetweb.ro

Servicii Social Media

O buna strategie social media te poate ajuta sa cresti valoarea brand-ului si a afacerii tale, sa mentii o prezenta cat mai accentuata pe platformele sociale si sa interactionezi eficient cu publicul tau tinta.

Suntem o agentie SEO full-service. Expertii nostri social media te pot ajuta in crearea unei strategii in care se stabilesc obiectivele, se identifica publicul tinta si se incearca implicarea acestuia cat mai mult posibil iar pe langa aceasta se integreaza strategia social media cu alte canale de marketing online.

Vom crea o Strategie Social Media special pentru brand-ul si publicul tau tinta. Vei primi un plan prin care iti vom creste treptat numarul de share-uri in retele sociale, indiferent ca acestea sunt in retelele Facebook, Twitter, Google Plus, Pinterest, etc. Deasemenea vei primi impreuna cu aceasta si alte servicii social media care presupun implicarea bloggerilor in scrierea de articole pe blogurile lor. Aceasta are rolul de a creste valoarea si reputatia brand-ului dumneavoastra, deoarece oamenii au incredere in parerile altor oameni. Vei fi in permanenta informat de evolutia acestui tip de serviciu de promovare in retelele sociale, deoarece oferim zilnic clientilor nostri rapoarte detaliate si transparente care contin evolutia numarului de voturi sociale in principalele platforme sociale cum sunt Facebook, Google+, Twitter, Pinterest si LinkedIn.

Monitorizare Brand

Te vom ajuta sa urmaresti si sa imbunatatesti reputatia brand-ului tau, si sa descoperi cum oamenii percep brand-ul tau.

Promovare In Retele Sociale

Continutul pe Facebook, Twitter, Google Plus, LinkedIn sau Pinterest iti vor creste traficul pe site intr-o perioada scurta de timp. Expertii nostri stiu care este cel mai potrivit tip de continut care creeaza viralitate.

Administrare Cont Social Media

Echipa noastra poate automatiza publicarea de continut in retelele sociale in functie de articolele noi publicate in magazinul tau online, pe blogul tau, etc.

Setare & Design

Putem seta o campanie pentru cresterea numarului de share-uri in retelele sociale Facebook, Google Plus, Twitter, Pinterest. Iti vom creste valoarea brand-ului in social media si astfel te promovezi unor canale care iti aduc vanzari si pozitii fruntase in Google.

Testimoniale

Colaboram cu Target Web pe mai multe proiecte si pot spune ca experienta si expertiza adusa de echipa Target Web pe partea de SEO ne-a adus rezultate masurabile. Am reusit sa crestem atat in termeni de brand awareness cat si ca profitabilitate, ajungand pe primele pozitii in Google pentru cuvinte cheie competitive din industria noastra. Recomandam cu incredere serviciile Target Web si clientilor nostri.

Autor
Sandu Băbășan
CEO Blugento Romania

Colaborarea cu  Target Web a inceput in 2011 si suntem fericiti ca am avut ocazia sa lucram cu ei inca de la bun inceput. S-au implicat activ in promovarea site-urilor autolux.ro si maniamall.ro, si au demonstrat ca sunt cei mai buni in SEO, ca atare suntem parteneri si azi datorita rezultatelor foarte bune. Legat de performante, Autolux a devenit unul dintre cele mai apreciate magazine online de piese si accesorii auto din Romania in numai cativa ani si am ajuns la o cifra de afaceri cumulata de peste 3 milioane de euro.

Autor
Daniel Henegariu
CEO – Autolux.ro

Am avut întotdeauna o experiență bună cu echipa Target Web. Au inteles nevoile noastre de SEO și au fost foarte buni in furnizarea de solutii care sa imbunatateasca calitatea produselor noastre.

Autor
Andrei Temneanu
Head of Marketing – MindMagnet Software

Activand intr-o industrie competitiva, avem nevoie de parteneri profesionisti, care sa aprecieze serviciile de inalta calitate pe care le oferim. Colaborand cu echipa Target Web am castigat un partener de incredere, care a reusit sa puna in valoare siguranta si profesionalismul serviciilor Gazduire.ro, venind in ajutorul celor care au nevoie de cele mai bune rezultate atunci cand cauta servicii de gazduire web.

Autor
Georgiana Tanase
Product Manager – www.gazduire.ro

Strategiile noastre de SEO sunt susținute de Target Web de la începutul lunii aprilie 2013. Am avut incredere in Target Web si in serviciile SEO dovedite în scopul sprijinirii site-ului www.idmag.ro de-a lungul procesului de tranziție de la un startup ecommerce la stadiul de dezvoltare, devenind astfel cea mai mare platforma de comert electronic B2B românesc. Am obținut un canal de trafic imens, o importantă sursă de generare de conversii și de vânzări. Vă recomandăm Target Web ca un contribuabil important la cele mai bune practici de SEO de pe piață.

Autor
Carmen Ureche
Marketing Manager – IDmag

Una dintre cheile sucesului in industria hostingului pentru a face fata competitiei continue este optimizarea pentru motoarele de cautare. Datorita serviciilor SEO ireprosabile ale agentiei SEO Target Web rezultatele sunt vizibile, am ajuns pe cea mai buna pozitie in motoarele de cautare.

Autor
Adrian Chiruta
CEO – MxHost
Citeste toate testimonialele

Scrie-ne despre proiectul tau si incepe transformarea

Primesti o crestere durabila a vizibilitatii in retelele sociale !

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Studii de caz

Studiu de caz Local SEO pentru o clinica stomatologica din Alba Iulia, pentru care am reusit performante deosebite.

A ajuns pe prima pozitie in Google la cautarea celor mai cautate cuvinte cheie din nisa.

A obtinut cea mai buna vizibilitate intr-o nisa foarte competitiva: fashion

Am aplicat o tehnica SEO bazata content marketing si cu focus pe Branding pentru obtinerea de clienti din cautari long-tail.

Acest site a ajuns pe prima pagina din Google in 4 luni de la demarare pentru diferite cuvinte cheie competitive

Apis Blaj a obtinut prima pozitie in Google in mai putin de un an.

Am crescut rata de conversie, gradul de uzabilitate, numarul de link-uri spre site, autoritatea site-ului, traficul organic.

Vezi toate Studiile de Caz

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.