Servicii Social Media

Servicii Social Media

O buna strategie social media te poate ajuta sa cresti valoarea brand-ului si a afacerii tale, sa mentii o prezenta cat mai accentuata pe platformele sociale si sa interactionezi eficient cu publicul tau tinta.

Suntem o agentie SEO full-service. Expertii nostri social media te pot ajuta in crearea unei strategii in care se stabilesc obiectivele, se identifica publicul tinta si se incearca implicarea acestuia cat mai mult posibil iar pe langa aceasta se integreaza strategia social media cu alte canale de marketing online.

Vom crea o Strategie Social Media special pentru brand-ul si publicul tau tinta. Vei primi un plan prin care iti vom creste treptat numarul de share-uri in retele sociale, indiferent ca acestea sunt in retelele Facebook, Twitter, Google Plus, Pinterest, etc. Deasemenea vei primi impreuna cu aceasta si alte servicii social media care presupun implicarea bloggerilor in scrierea de articole pe blogurile lor. Aceasta are rolul de a creste valoarea si reputatia brand-ului dumneavoastra, deoarece oamenii au incredere in parerile altor oameni. Vei fi in permanenta informat de evolutia acestui tip de serviciu de promovare in retelele sociale, deoarece oferim zilnic clientilor nostri rapoarte detaliate si transparente care contin evolutia numarului de voturi sociale in principalele platforme sociale cum sunt Facebook, Google+, Twitter, Pinterest si LinkedIn.

Monitorizare Brand

Te vom ajuta sa urmaresti si sa imbunatatesti reputatia brand-ului tau, si sa descoperi cum oamenii percep brand-ul tau.

Promovare In Retele Sociale

Continutul pe Facebook, Twitter, Google Plus, LinkedIn sau Pinterest iti vor creste traficul pe site intr-o perioada scurta de timp. Expertii nostri stiu care este cel mai potrivit tip de continut care creeaza viralitate.

Administrare Cont Social Media

Echipa noastra poate automatiza publicarea de continut in retelele sociale in functie de articolele noi publicate in magazinul tau online, pe blogul tau, etc.

Setare & Design

Putem seta o campanie pentru cresterea numarului de share-uri in retelele sociale Facebook, Google Plus, Twitter, Pinterest. Iti vom creste valoarea brand-ului in social media si astfel te promovezi unor canale care iti aduc vanzari si pozitii fruntase in Google.

Scrie-ne despre proiectul tau si incepe transformarea

Primesti o crestere durabila a vizibilitatii in retelele sociale !