0745.63.65.76
office@targetweb.ro

ImportDirect

ImportDirect este unul dintre brand-urile promovate de catre noi, brand pe care l-am ajutat sa devina unul dintre cele mai vizibile magazine online care comercializeaza detergenti, produse de curatenie, alimente, produse de igiena, etc. Am folosit de la inceput o strategie SEO in care i-am asigurat clientului nostru o crestere constanta in motoarele de cautare.

Site: Importdirect.ro

Vrei sa ai vizibilitate foarte buna in motoarele de cautare? Vrei sa iti dominini concurenta?

Iata ce pozitii in Google am obtinut pentru clientul nostru:

Graficele reprezinta evolutia site-ului in Google.ro la cautarea fiecarui cuvant cheie. Datele din dreapta reprezinta: cuvant cheie / pozitie actuala in Google / Evolutie pozitii fata de data demararii

Pozitii de TOP in Google

100% link-uri white hat SEO

Provocare

Sa promovam organic toate categoriile, subcategoriile, produsele si paginile de tip brand din site-ul clientului nostru.

Solutie

Am creat o strategie SEO foarte naturala prin care am optimizat site-ul on-page, dar am si obtinut referinte care sa ajute la o crestere a autoritatii site-ului clientului nostru. Astfel, am obtinut pozitii foarte bune intr-un domeniu foarte competitiv, la cautarea unui set foarte larg de cuvinte cheie din nisa.

Rezultate

Am crescut rata de conversie, gradul de uzabilitate, numarul de link-uri spre site, autoritatea site-ului, traficul organic. Am crescut CTR-ul pana la peste 10 %, intr-o nisa extrem de competitiva. Am crescut numarul de vizitatori din motoarele de cautare cu peste 7000 % in 36 de luni si o rata de profitabilitate lunara (ROI ) in luna martie 2020 de 5800 % !!!.

10.5% CTR

100% linkuri sigure

10.5% CTR

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.