0745.63.65.76
office@targetweb.ro

Management Reputatie Online

Managementul reputatiei online poate ajuta la cresterea vizibilitatii, pastrarea increderii in Brand si la rezolvarea de urgenta a unor posibile conflicte sau stiri negative.

Managementul reputatiei online poate avea un mare impact asupra veniturilor companiei tale. O imagine buna a brand-ului pe care il reprezinti poate avea un impact pozitiv, dar cum reactionezi cand pe Internet sunt distribuite cu repeziciune anumite materiale compromitatoare despre brand-ul tau? Dar cand ai un client nemultumit care isi exprima parerea pe retelele de socializare si tu afli cu foarte mare intarziere ? Mai poti face ceva, dupa ce toti prietenii si prietenii prietenilor lui au inceput sa distribuie un semnal negativ despre brand-ul tau? Cum procedezi atunci cand iti cauti numele sau numele afacerii pe Google si in primele pagini gasesti articole sau materiale compromitatoare ? 

Va putem ajuta deoarece avem experienta in managementul reputatiei online. Experienta noastra de peste 10 ani in SEO ne ajuta sa administram cu succes astfel de situatii pe care compania dumneavoastra le poate intampina.

Oferim un management complet al reputatiei online si furnizam o lista completa de servicii cum ar fi: monitorizare social media, monitorizare presa, monitorizare si stergere continut negativ din Google.

Folosim cele mai bune servicii de monitorizare online si astfel putem urmari aproape in timp real toate mentionarile online despre brand-ul pe care il reprezinti. Te putem astfel anunta si asista urgent atunci cand sunt exprimate pareri negative despre brand-ul sau numele tau, in acest fel poti transforma o nemultumire intr-o oportunitate.

  1. Te ajutam sa obtii in primele rezultate din Google doar rezultate cu impact pozitiv despre tine sau brand-ul tau
  2. Monitorizam retelele sociale si forumurile, te anuntam urgent atunci cand se discuta negativ despre tine
  3. Te asistam atunci cand pe blogul tau sunt scrise comentarii negative
  4. Avem parteneriate cu trusturi de presa si te putem ajuta sa ai o strategie PR favorabila in situatii dificile
  5. Te asistam atunci cand primesti review-uri negative

  • 94 % din cei care cauta ceva pe Google analizeaza toate rezultatele de pe prima pagina.
  • 92 % dintre consumatori citesc review-uri online
  • 74% dintre utilizatorii care gasesc review-uri negative despre un brand evita acel brand.
  • Pentru 80 % din oamenii de afaceri, politicieni, doctori, avocati este mai importanta reputatia online decat offline.
  • 78 % dintre utilizatori cauta pe internet numele unui nou partener de afaceri.

Studii de caz

Studiu de caz Local SEO pentru o clinica stomatologica din Alba Iulia, pentru care am reusit performante deosebite.

A ajuns pe prima pozitie in Google la cautarea celor mai cautate cuvinte cheie din nisa.

A obtinut cea mai buna vizibilitate intr-o nisa foarte competitiva: fashion

Am aplicat o tehnica SEO bazata content marketing si cu focus pe Branding pentru obtinerea de clienti din cautari long-tail.

Acest site a ajuns pe prima pagina din Google in 4 luni de la demarare pentru diferite cuvinte cheie competitive

Apis Blaj a obtinut prima pozitie in Google in mai putin de un an.

Am crescut rata de conversie, gradul de uzabilitate, numarul de link-uri spre site, autoritatea site-ului, traficul organic.

Vezi toate Studiile de Caz

Managementul reputatiei online se adreseaza oricarui brand din orice domeniu de activitate. Acest serviciu se pliaza foarte bine partidelor politice, companiilor de asigurari, magazinelor online, companii de curierat, agentii de turism, companii telecomunicatii, banci sau alte institutii financiare. Pentru doctori, avocati, politicieni sau manageri, acest serviciu poate inseamna asigurarea ca au spatele asigurat online atunci cand se discuta negativ despre ei.

Vrei sa ai o REPUTATIE BUNA pe Internet ?

Solicita un serviciu de monitorizare reputatie online

Contacteaza-ne acum si te ajutam sa obtii o crestere a brand-ului si a prezentei online.

Testimoniale

Colaboram cu Target Web pe mai multe proiecte si pot spune ca experienta si expertiza adusa de echipa Target Web pe partea de SEO ne-a adus rezultate masurabile. Am reusit sa crestem atat in termeni de brand awareness cat si ca profitabilitate, ajungand pe primele pozitii in Google pentru cuvinte cheie competitive din industria noastra. Recomandam cu incredere serviciile Target Web si clientilor nostri.

Autor
Sandu Băbășan
CEO Blugento Romania

Colaborarea cu  Target Web a inceput in 2011 si suntem fericiti ca am avut ocazia sa lucram cu ei inca de la bun inceput. S-au implicat activ in promovarea site-urilor autolux.ro si maniamall.ro, si au demonstrat ca sunt cei mai buni in SEO, ca atare suntem parteneri si azi datorita rezultatelor foarte bune. Legat de performante, Autolux a devenit unul dintre cele mai apreciate magazine online de piese si accesorii auto din Romania in numai cativa ani si am ajuns la o cifra de afaceri cumulata de peste 3 milioane de euro.

Autor
Daniel Henegariu
CEO – Autolux.ro

Am avut întotdeauna o experiență bună cu echipa Target Web. Au inteles nevoile noastre de SEO și au fost foarte buni in furnizarea de solutii care sa imbunatateasca calitatea produselor noastre.

Autor
Andrei Temneanu
Head of Marketing – MindMagnet Software

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.