Management Reputatie Online, Stergere Continut Defaimator

Management Reputatie Online

Managementul reputatiei online poate ajuta la cresterea vizibilitatii, pastrarea increderii in Brand si la rezolvarea de urgenta a unor posibile conflicte sau stiri negative.

Managementul reputatiei online poate avea un mare impact asupra veniturilor companiei tale. O imagine buna a brand-ului pe care il reprezinti poate avea un impact pozitiv, dar cum reactionezi cand pe Internet sunt distribuite cu repeziciune anumite materiale compromitatoare despre brand-ul tau? Dar cand ai un client nemultumit care isi exprima parerea pe retelele de socializare si tu afli cu foarte mare intarziere ? Mai poti face ceva, dupa ce toti prietenii si prietenii prietenilor lui au inceput sa distribuie un semnal negativ despre brand-ul tau? Cum procedezi atunci cand iti cauti numele sau numele afacerii pe Google si in primele pagini gasesti articole sau materiale compromitatoare ? 

 

Va putem ajuta deoarece avem experienta in managementul reputatiei online. Experienta noastra de peste 10 ani in SEO ne ajuta sa administram cu succes astfel de situatii pe care compania dumneavoastra le poate intampina.

Oferim un management complet al reputatiei online si furnizam o lista completa de servicii cum ar fi: monitorizare social media, monitorizare presa, monitorizare si stergere continut negativ din Google.

 

Folosim cele mai bune servicii de monitorizare online si astfel putem urmari aproape in timp real toate mentionarile online despre brand-ul pe care il reprezinti. Te putem astfel anunta si asista urgent atunci cand sunt exprimate pareri negative despre brand-ul sau numele tau, in acest fel poti transforma o nemultumire intr-o oportunitate.

  1. Te ajutam sa obtii in primele rezultate din Google doar rezultate cu impact pozitiv despre tine sau brand-ul tau
  2. Monitorizam retelele sociale si forumurile, te anuntam urgent atunci cand se discuta negativ despre tine
  3. Te asistam atunci cand pe blogul tau sunt scrise comentarii negative
  4. Avem parteneriate cu trusturi de presa si te putem ajuta sa ai o strategie PR favorabila in situatii dificile
  5. Te asistam atunci cand primesti review-uri negative
Stergere review-uri negative, stiri negative din Google
  • 94 % din cei care cauta ceva pe Google analizeaza toate rezultatele de pe prima pagina.
  • 92 % dintre consumatori citesc review-uri online
  • 74% dintre utilizatorii care gasesc review-uri negative despre un brand evita acel brand.
  • Pentru 80 % din oamenii de afaceri, politicieni, doctori, avocati este mai importanta reputatia online decat offline.
  • 78 % dintre utilizatori cauta pe internet numele unui nou partener de afaceri.

Monitorizare Presa Online

Monitorizare
Retele Sociale

Alerta Review-uri Negative

Anulare
Continut Negativ

Managementul reputatiei online se adreseaza oricarui brand din orice domeniu de activitate. Acest serviciu se pliaza foarte bine partidelor politice, companiilor de asigurari, magazinelor online, companii de curierat, agentii de turism, companii telecomunicatii, banci sau alte institutii financiare. Pentru doctori, avocati, politicieni sau manageri, acest serviciu poate inseamna asigurarea ca au spatele asigurat online atunci cand se discuta negativ despre ei.

Vrei sa ai o REPUTATIE BUNA pe Internet ?

Solicita un serviciu de monitorizare reputatie online

Contacteaza-ne acum si te ajutam sa obtii o crestere a brand-ului si a prezentei online.