0745.63.65.76
office@targetweb.ro

Creativedentline

Promovarea site-ului Creativedentline.ro este un exemplu de local SEO realizat excelent pentru o clinica stomatologica din Alba Iulia, care ofera servicii de implant dentar, tratamente stomatolocice, ortodontie, endodontie, chirurgie dentara, etc

Prioritate: Cresterea pozitiei in Google Maps

Am obtinut pozitii foarte bune pentru cuvintele cheie specifice

Am obtinut pozitii foarte bune ale site-ului in Google

Prima pozitie in Google pentru majoritatea cuvintelor cheie importante

Provocare

Sa obtinem suprematia in Google pentru cautarile locale specifice nisei clinicilor stomatologice, cu scopul de a obtine cel mai relevant trafic organic. O alta provocare a fost de a obtine o pozitie superioara in Google Maps.

Strategie SEO

Primul pas a fost sa refacem design-ul site-ului, si sa restructuram site-ul astfel incat pentru fiecare expresie cheie identificata ca fiind relevanta am creat un landing page diferit. Dupa ce site-ul a fost finalizat, acesta a fost optimizat din punct de vedere tehnic/continut. Am continuat cu serviciul nostru special de crestere a autoritatii prin atragerea semnalelor SEO potrivite, si astfel am obtinut performantele cele mai bune pentru acest client. De asemenea, am imbinat tehnici local SEO.

Rezultate

Am obtinut prima pozitie in Google Organic pentru majoritatea expresiilor de cautare stabilite prin contract.

Am crescut vizibilitatea site-ului, care domina nisa sa in localitatea Alba Iulia, captand aproximativ 40% din tot traficul de cautare specific nisei.

Am obtinut prima pozitie in Google Maps

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.