0745.63.65.76
office@targetweb.ro

Rulmentika

Rulmentika este un magazin online specializat in comercializarea de rulmenti, simeringuri, curele de transmisie, rulmenti industriali, etc.

Prioritate: Cresterea numarului de link-uri catre site

Am obtinut o crestere foarte buna a traficului organic.

Am obtinut pozitii foarte bune ale site-ului in Google

Top pozitii in Google

Provocare

Sa crestem vizibilitatea site-ului pentru cuvintele cheie specifice domeniului de activitate ale clientului, precum rulmenti, simeringuri, etc

Strategie SEO

Am identificat deficientele pe care site-ul le avea, de ordin tehnic si din punct de vedere al continutului, pe care le-am remediat. Prin solutiile SEO on-page am crescut perceptia asupra calitatii produselor. Am obtinut semnalele potrivite din online, prin care am crescut autoritatea site-ului prin backlinks dar si prin Social Media. Rezultatul a fost uimitor, pozitiile site-ului s-au imbunatatit si am obtinut astfel cea mai buna vizibilitatea pentru majoritatea cuvintelor cheie.

Rezultate

Am obtinut o rata de click ( CTR ) de 8.34 % , cu mult peste media competitorilor directi. Aceasta a crescut considerabil numarul de comenzi. Am obtinut un ROI ( rata de profitabilitate – Return on Investment ) de 732 % dupa 3 ani de la demarare.

8.34% CTR

732% ROI

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.