0745.63.65.76
office@targetweb.ro

Palaria Dadarlat

Palaria Dadarlat este un magazin online cu palarii de dama, palarii pentru barbati, iar produsele sunt realizate manual in atelierul lor micut din Sebes. Am reusit sa demonstram ca un atelier mic poate depasi in Google brand-uri precum cel mai mare magazin online din Romania, sau brand-uri consacrate cu prezenta extinsa in offline.

Prioritate: Am crescut numarul de link-uri catre site

Am obtinut pozitii bune in Google la majoritatea cautarilor de cuvinte cheie importante

Top pozitii in Google

Top pozitii in Google

Obiectiv

Scopul principal a fost sa aducem site-ul palariadadarlat.ro pe prima pagină din Google la cautarea cuvintelor cheie principale “palarii”, “palarii dama” si “palarii barbati”. Pentru a face aceasta, ne-am concentrat pe optimizarea site-ului din punct de vedere tehnic, continut, pe cresterea CTR și pe cresterea autoritatii site-ului.

Strategia SEO

Am dezvoltat o strategie SEO personalizata, asa cum procedam pentru fiecare client TargetWeb. Pentru acest client, am combinat elemente SEO tehnice si strategii SEO recente care functioneaza perfect dupa ultimele update-uri Google.

Am identificat pe de alta parte site-uri de nisa, bloggeri si influenceri care au inceput sa promoveze brand-ul clientului nostru. Acești influenceri constituie un canal excelent prin care magazinul online să intre în contact cu grupuri noi de clienți potențiali.

Pe lângă bloggeri, ne-am concentrat si pe obtinerea a cat mai multe referinte ale brand-ului Palaria Ddarlat in multe alte site-uri de nisa, crescand astfel autoritatea domeniului in mod natural.

Rezultate

Cu ajutorul acestor articole prezența online a magazinului a crescut considerabil, iar brandul a devenit foarte cunoscut. Din octombrie 2018, când am început colaborarea, s-au înregistrat următoarele performante SEO:

Creșterea pozițiilor în Google la căutările importante

La cautarea denumirilor de cuvinte cheie importante precum: palarii, palarii dama sau palarii barbati, site-ul clientului nostru a crescut spectaculos astfel:

la cautarea expresiei “palarii”, site-ul a depasit toate site-urile concurente, pozitia actuala in Google fiind 1

la cautarea cuvantului cheie “palarii barbati”, site-ul a depasit toate site-urile concurente, pozitia actuala fiind 1

la cautarea cuvantului cheie “palarii dama”, site-ul a fost pozitionat pe pozitia 2.

Magazinul online palariadadarlat.ro continua sa fie mentinut in primele rezultate din Google si genereaza continuu clienti si venituri datorita numarului mare de clienti care gasesc brand-ul PalariaDadarlat in primele rezultate ale motorului de cautare Google. .

Optimizarea pentru motoare de căutare este un proces lung, mai ales comparativ cu alte strategii de marketing. Totuși, odată ce magazinele online obțin pozitii bune, vor obține trafic organic, fără nici un fel de cost per vizitator. De aceea, recomandăm tuturor proprietarilor de site-uri de eCommerce să investească în SEO din timp.

Cornelia Nastase
Cornelia Nastase
2024-04-23
Recomand cu incredere atat Agentia Target Web cat si cursurile sustinute de Iulian! Sunt foarte multumita de serviciile oferite. Iulian este un profesionist si un model demn de urmat! Multumesc!
Matei Fuioaga
Matei Fuioaga
2024-04-22
Felicitări pentru munca depusă 🙏
Olteanu Carmen
Olteanu Carmen
2024-03-14
A fost o onoare sa particip la cursul SEO Mastery, un program care promite initierea in SEO de la zero. Cursul este exceptional, bine structurat in module logice, procesul de invatare fluid si inteles chiar si pentru cineva fara experienta anterioara in SEO. Ce mi-a placut in mod special, este faptul ca orice intrebare si-a gasit răspunsul; Iulian este o veritabila enciclopedie de SEO, cu o mare disponibilitate de a clarifica orice nelamurire iar modulele sunt concepute intr-un stil dinamic, interactiv, astfel incat sa te tina angajat si interesat. In concluzie, daca esti in cautarea unui program care sa te ia de la zero la expert,cu un trainer care este cu adevarat pasionat de SEO si dedicat succesului tau, atunci “SEO Mastery” este pentru tine. Recomand cu caldura!
Igor Mocanu
Igor Mocanu
2024-03-13
Am parcurs și însușit cu o enormă placere cursul Nr. 1 În Google Maps și SEO Mastery prezentate de Iulian Ghisoiu, fondator Target Web. O mare de informații utile și bine structurate. Nici-o întrebare nu a rămas fără răspuns. Până la cursul SEO Mastery, practic nu-mi era cunoscută noțiunea de SEO si nu aveam idee ce este interiorul unui site. La finalul cursului SEO Mastery m-am ales cu strategii, tehnici bine fundamentate și testate. Am înțeles ca Optimizarea SEO al site-ului de fapt este dezvoltarea businessului prin prisma creării unui conținut valoros ce reflectă în mod natural produsul. Multumesc Target Web! Mulțumesc Iulian Ghisoiu!
Emanuel Modoran
Emanuel Modoran
2024-03-12
Recomand cu caldura SEO Mastery cu Iulian Ghisoiu. Am invatat SEO de la 0 in doar cateva luni de curs. SEO Mastery este un curs practic, nu doar teorie.
Laurentia Grigore
Laurentia Grigore
2024-01-30
Am inceput cursul Seo Mastery organizat de Target Web - Agentie SEO, este cel mai util curs la care am participat pana acum, structura cursului este extraordinara, am primit o multime de informatii valoroase si ajutor pentru a le pune in practica. La inceputul cursului site-ul meu era pe pozitia 74 in Google, acum la mijlocul cursului, desi nu am avut timp sa pun in practica toate informatiile primite, site-ul meu a ajuns pe pozitia 43. Recomand cu drag tuturor celor care doresc sa invete cum sa isi optimizeze singuri site-ul sau sa inceapa o cariera in SEO, cu siguranta aceste informatii le vor fi mai mult decat suficiente. Multumesc Target Web si Iulian Ghisoiu!
Victor Pandele
Victor Pandele
2023-12-31
Am invatat foarte multe despre SEO de la Iulian Ghisoiu fondatorul companiei Target Web. pentru mine a fost o experienta excelenta. Recomand!
Tasso 7
Tasso 7
2023-12-26
Among best of general merchandise shops.
Marius Filipescu
Marius Filipescu
2023-12-20
Experiență excelentă cu Target Web ! Colaborarea cu echipa lor a fost pur și simplu remarcabilă. Au reușit să îmbunătățească semnificativ vizibilitatea site-ului meu în motoarele de căutare și să aducă traficul la cote impresionante. Echipa lor de specialiști SEO demonstrează un nivel înalt de expertiză și dedicare. Comunicarea eficientă și rapoartele transparente m-au ținut mereu la curent cu progresul campaniei. Sunt recunoscător pentru rezultatele lor remarcabile și pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Recomand cu încredere Target Web tuturor celor care caută o agenție SEO de încredere și performantă. Este cu adevărat o alegere inspirată!

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.