0745.63.65.76
office@targetweb.ro

Palaria Dadarlat

Palaria Dadarlat este un magazin online cu palarii de dama, palarii pentru barbati, iar produsele sunt realizate manual in atelierul lor micut din Sebes. Am reusit sa demonstram ca un atelier mic poate depasi in Google brand-uri precum cel mai mare magazin online din Romania, sau brand-uri consacrate cu prezenta extinsa in offline.

Prioritate: Am crescut numarul de link-uri catre site

Am obtinut pozitii bune in Google la majoritatea cautarilor de cuvinte cheie importante

Top pozitii in Google

Top pozitii in Google

Obiectiv

Scopul principal a fost sa aducem site-ul palariadadarlat.ro pe prima pagină din Google la cautarea cuvintelor cheie principale “palarii”, “palarii dama” si “palarii barbati”. Pentru a face aceasta, ne-am concentrat pe optimizarea site-ului din punct de vedere tehnic, continut, pe cresterea CTR și pe cresterea autoritatii site-ului.

Strategia SEO

Am dezvoltat o strategie SEO personalizata, asa cum procedam pentru fiecare client TargetWeb. Pentru acest client, am combinat elemente SEO tehnice si strategii SEO recente care functioneaza perfect dupa ultimele update-uri Google.

Am identificat pe de alta parte site-uri de nisa, bloggeri si influenceri care au inceput sa promoveze brand-ul clientului nostru. Acești influenceri constituie un canal excelent prin care magazinul online să intre în contact cu grupuri noi de clienți potențiali.

Pe lângă bloggeri, ne-am concentrat si pe obtinerea a cat mai multe referinte ale brand-ului Palaria Ddarlat in multe alte site-uri de nisa, crescand astfel autoritatea domeniului in mod natural.

Rezultate

Cu ajutorul acestor articole prezența online a magazinului a crescut considerabil, iar brandul a devenit foarte cunoscut. Din octombrie 2018, când am început colaborarea, s-au înregistrat următoarele performante SEO:

Creșterea pozițiilor în Google la căutările importante

La cautarea denumirilor de cuvinte cheie importante precum: palarii, palarii dama sau palarii barbati, site-ul clientului nostru a crescut spectaculos astfel:

la cautarea expresiei “palarii”, site-ul a depasit toate site-urile concurente, pozitia actuala in Google fiind 1

la cautarea cuvantului cheie “palarii barbati”, site-ul a depasit toate site-urile concurente, pozitia actuala fiind 1

la cautarea cuvantului cheie “palarii dama”, site-ul a fost pozitionat pe pozitia 2.

Magazinul online palariadadarlat.ro continua sa fie mentinut in primele rezultate din Google si genereaza continuu clienti si venituri datorita numarului mare de clienti care gasesc brand-ul PalariaDadarlat in primele rezultate ale motorului de cautare Google. .

Optimizarea pentru motoare de căutare este un proces lung, mai ales comparativ cu alte strategii de marketing. Totuși, odată ce magazinele online obțin pozitii bune, vor obține trafic organic, fără nici un fel de cost per vizitator. De aceea, recomandăm tuturor proprietarilor de site-uri de eCommerce să investească în SEO din timp.

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.