0745.63.65.76
office@targetweb.ro

BeKid

BeKid este un magazin online cu produse pentru copii. A reusit in 2 ani de la lansare sa fie un brand respectat de mii de parinti si viitori parinti care cauta carucioare pentru copii, scaune auto bebe, biciclete copii, patuturi si alte articole pentru copii.

Prioritate: Cresterea numarului de vizitatori din toate canalele de promovare online

Am obtinut un profil natural de linkuri. Pozitii de top si link-uri sigure.

Am realizat campanii social media care au adus si aduc in continuare constant voturi sociale de la mamici si tatici

Rata de conversie

Top pozitii in Google

Provocare

Sa crestem un brand de la ZERO prin SEO, Social Media, Growth Hacking, Content Marketing, Marketing Afiliat, Comparatoare de Preturi

Solutie

Am cautat cele mai bune medii in care se gasesc clientii targetati, am realizat studii si cercetari ale concurentilor si am cautat idei care sa diferentieze BeKid de concurentii sai. Am pus in practica ideile noastre si am crescut perceptia asupra calitatii produselor de la BeKid. Expunerea magazinului s-a realizat etapizat in mai multe medii online.  Rezultatul a fost uimitor, site-ul a crescut constant iar acum produsele magazinului BeKid se afla in listele de preferinte a mii de parinti sau bunici.

Rezultate

Am obtinut o rata de click ( CTR ) de 12,42 % , cu mult peste media competitorilor directi. Aceasta a crescut considerabil numarul de comenzi. Am obtinut un ROI ( rata de profitabilitate – Return on Investment ) de 948 % dupa 2 ani de la demarare.

12.42% CTR

272% ROI

Din partea clientului

“Agentia SEO Target Web s-a implicat atat de mult in promovarea cu succes a Brand-ului BeKid incat putem spune ca este o extensie a activitatii noastre. Au preluat intreaga activitate de promovare online, programatorii nostri colaboreaza foarte bine cu ei si implementeaza multe dintre ideile lor inovative. Am avut incredere si rabdare in experienta si viziunea pe termen lung a agentiei Target Web , am stiut ca SEO nu se face peste noapte iar acum suntem foarte  multumiti de pretul pe care il platim in comparatie cu beneficiile pe care le primim. ”

Cornelia Nastase
Cornelia Nastase
2024-04-23
Recomand cu incredere atat Agentia Target Web cat si cursurile sustinute de Iulian! Sunt foarte multumita de serviciile oferite. Iulian este un profesionist si un model demn de urmat! Multumesc!
Matei Fuioaga
Matei Fuioaga
2024-04-22
Felicitări pentru munca depusă 🙏
Olteanu Carmen
Olteanu Carmen
2024-03-14
A fost o onoare sa particip la cursul SEO Mastery, un program care promite initierea in SEO de la zero. Cursul este exceptional, bine structurat in module logice, procesul de invatare fluid si inteles chiar si pentru cineva fara experienta anterioara in SEO. Ce mi-a placut in mod special, este faptul ca orice intrebare si-a gasit răspunsul; Iulian este o veritabila enciclopedie de SEO, cu o mare disponibilitate de a clarifica orice nelamurire iar modulele sunt concepute intr-un stil dinamic, interactiv, astfel incat sa te tina angajat si interesat. In concluzie, daca esti in cautarea unui program care sa te ia de la zero la expert,cu un trainer care este cu adevarat pasionat de SEO si dedicat succesului tau, atunci “SEO Mastery” este pentru tine. Recomand cu caldura!
Igor Mocanu
Igor Mocanu
2024-03-13
Am parcurs și însușit cu o enormă placere cursul Nr. 1 În Google Maps și SEO Mastery prezentate de Iulian Ghisoiu, fondator Target Web. O mare de informații utile și bine structurate. Nici-o întrebare nu a rămas fără răspuns. Până la cursul SEO Mastery, practic nu-mi era cunoscută noțiunea de SEO si nu aveam idee ce este interiorul unui site. La finalul cursului SEO Mastery m-am ales cu strategii, tehnici bine fundamentate și testate. Am înțeles ca Optimizarea SEO al site-ului de fapt este dezvoltarea businessului prin prisma creării unui conținut valoros ce reflectă în mod natural produsul. Multumesc Target Web! Mulțumesc Iulian Ghisoiu!
Emanuel Modoran
Emanuel Modoran
2024-03-12
Recomand cu caldura SEO Mastery cu Iulian Ghisoiu. Am invatat SEO de la 0 in doar cateva luni de curs. SEO Mastery este un curs practic, nu doar teorie.
Laurentia Grigore
Laurentia Grigore
2024-01-30
Am inceput cursul Seo Mastery organizat de Target Web - Agentie SEO, este cel mai util curs la care am participat pana acum, structura cursului este extraordinara, am primit o multime de informatii valoroase si ajutor pentru a le pune in practica. La inceputul cursului site-ul meu era pe pozitia 74 in Google, acum la mijlocul cursului, desi nu am avut timp sa pun in practica toate informatiile primite, site-ul meu a ajuns pe pozitia 43. Recomand cu drag tuturor celor care doresc sa invete cum sa isi optimizeze singuri site-ul sau sa inceapa o cariera in SEO, cu siguranta aceste informatii le vor fi mai mult decat suficiente. Multumesc Target Web si Iulian Ghisoiu!
Victor Pandele
Victor Pandele
2023-12-31
Am invatat foarte multe despre SEO de la Iulian Ghisoiu fondatorul companiei Target Web. pentru mine a fost o experienta excelenta. Recomand!
Tasso 7
Tasso 7
2023-12-26
Among best of general merchandise shops.
Marius Filipescu
Marius Filipescu
2023-12-20
Experiență excelentă cu Target Web ! Colaborarea cu echipa lor a fost pur și simplu remarcabilă. Au reușit să îmbunătățească semnificativ vizibilitatea site-ului meu în motoarele de căutare și să aducă traficul la cote impresionante. Echipa lor de specialiști SEO demonstrează un nivel înalt de expertiză și dedicare. Comunicarea eficientă și rapoartele transparente m-au ținut mereu la curent cu progresul campaniei. Sunt recunoscător pentru rezultatele lor remarcabile și pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Recomand cu încredere Target Web tuturor celor care caută o agenție SEO de încredere și performantă. Este cu adevărat o alegere inspirată!

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.