De ce optimizare site ?

Când toată lumea te bombardează cu idei de marketing online, întoarce-te la simplitate, și pune-te în locul clientului tău. Tu cum ti-ai căuta afacerea pe Internet? Probabil că acum îți vine în minte motorul de cautare Google, de unde mulți încep o căutare. Este firesc, pentru că în Google se întâlnește cererea cu oferta, adică mai exact comercianții cu doritorii de produse/servicii. Iar pentru ca site-ul tău să devină "oferta", să ajungă în primele rezultate ale căutărilor, ai la dispoziție serviciile SEO. De serviciile noastre SEO beneficiază sute de site-uri și de magazine online. Noi ne mândrim cu rezultate concrete, studii de caz reale și transparente, dar și cu încrederea clienților câștigată prin multă muncă. Majoritatea clienților nostri au ajuns lideri în nișele în care activează pentru că am depus multă pasiune, dăruire și responsabilitate. Indiferent că reprezinți un brand cunoscut sau ești la început de drum, contactează-ne pentru că te putem ajuta să obții poziții bune în Google și mai multe vânzări.

Majoritatea antreprenorilor isi doresc ca site-urile lor sa depaseasca site-urile concurente iar pentru ca acest lucru sa se intample, este necesara crearea unor semnalele potrivite. Experienta noastra in optimizare te va ajuta sa iti cresti vizibilitatea in Google, vanzarile si profitabilitatea, tocmai prin respectarea unor reguli pe care Google le solicita webmasterilor.

 

Strategie SEO

Crearea unei strategii de optimizare a site-ului pentru motoarele de cautare si mai apoi transpunerea tehnicilor SEO intr-un plan executabil sunt esentiale pentru obtinerea celor mai bune pozitii in Google si al succesului online.

Optimizare Site

Iti facem site-ul usor de navigat si usor de indexat in Google. Ii aducem imbunatatiri ale continutului, vitezei de incarcare si performantei astfel incat sa faca diferenta in comparatie cu celelalte site-uri concurente.

Link Building

Un profil natural de link-uri iti va aduce beneficii importante pe termen lung. Colaboram cu sute de jurnalisti, bloggeri si trusturi de presa care sunt gata sa scrie lucruri minunate despre brand-ul tau, serviciile sau produsele oferite.

De ce serviciile SEO TargetWeb ?

oferim servicii de optimizare site-uri web

Am depasit toti concurentii de pe nisa noastra si demonstram astfel ca putem reusi si pentru brand-ul tau. Noi suntem pe prima pozitie de multi ani, semn ca am facut o treaba trainica. Hai alaturi de noi si domina-ti concurentii.

Au incredere in serviciile SEO Target Web:

kangoopack

Cum iti imbunatatim site-ul?

RELEVANTA
Google afisaza in primele rezultate doar rezultate relavante unei cautari. Stim cum functioneaza aceasta si iti furnizam link-uri de calitate de la site-uri din nisa ta.
CONTINUT DE CALITATE
Te ajutam sa ai pagini cu continut de calitate care sa raspunda la nevoile celor care cauta ceva in Google.
EXPERIENTA UTILIZATORILOR
Te ajutam sa ai un site usor de navigat, cu o cautare usor de folosit, cu link-uri relevante si continut relevant.
VITEZA DE INCARCARE A PAGINILOR
Viteza de incarcare a site-ului este un factor de pozitionare care diferentiaza site-urile in Google. Te ajutam sa folosesti AMP (Accelerated Mobile Page) si alte tool-uri care sa te ajute la o viteza superioara fata de ceilalti concurenti.
VARIANTA PENTRU TELEFOANE MOBILE
Te ajutam sa ai o versiune pentru telefoanele mobile sau responsive design care sa te ajute sa obtii o experienta mai buna a utilizatorilor dar si pozitii mai bune in Google
AUTORITATE SEO
Te ajutam sa ai un site care sa fie leader in nisa ta, sa fie apreciat si atractiv.
METADESCRIERE SI TITLURI
Te ajutam sa ai o rata de click mult mai mare decat a competitorilor tai. Aceasta se traduce prin mai multi vizitatori care iti vor vizita site-ul si astfel mai multi clienti.
RICH SNIPPET
Snippetul imbunatatit te ajuta la o rata de click mult mai mare si la oferirea de informatii suplimentare depsre produsele tale direct in Google
SOCIAL MEDIA
Te ajutam sa primesti un numar mai mare de voturi sociale, aceasta te va ajuta sa obtii mai rapid pozitiile in Google pe care le doresti.
BRAND
Stim care sunt semnalele pe care Google le cauta la un brand si stim cum sa tinem cont de ele. Te ajutam sa devii un brand cautat de vizitatori interesati de produsele sau serviciile tale.

De ce ai nevoie de servicii SEO?

 1. Este canalul care iti aduce cel mai bun trafic si cele mai multe vanzari
 2. 90 % dintre vizitatori viziteaza doar site-urile de pe prima pagina Google
 3. Traficul organic converteste mai bine decat rezultatele platite
 4. 75 % dintre vizitatori se opresc doar la primele 5 rezultate
 5. Pe termen lung este cea mai buna investitie. Chiar daca te decizi sa nu mai investesti in servicii de optimizare SEO traficul va continua sa creasca
 6. Clientii au incredere in primele rezultate din Google.
 7. Iti depasesti competitia si devii primul nisa ta.

De ce SEO la Target Web?

 • Agentie SEO in-house, nu externalizam serviciile SEO
 • Peste 15 ani de excelenta si calitate in servicii SEO
 • Avem clienti din toate domeniile si de toate marimile, de la companii mici la mari brand-uri
 • Avem experienta si cunostinte tehnice SEO la nivel avansat
 • Imbinam serviciul de optimizare site-uri cu tehnici de vanzari persuasive, crestem uzabilitatea si rata de conversie
 • Suntem primii in Google la cautarea "optimizare site", deci primii pe nisa noastra.

Ultimele postari pe blog

Vezi toate postarile

Suntem foarte transparenti si iti oferim rapoarte detaliate cu activitatile pe care le intreprindem, astfel incat sa ai controlul si in acelasi timp sa beneficiezi de pozitii de top in motoarele de cautare, sa iti depasesti concurenta si sa ai vanzarile la care doar ai visat ca le poti avea. De serviciile noastre SEO au beneficiat sute de clienti care acum se bucura de cele mai bune pozitii in Google.

Oferim servicii SEO incepand din 2006 si suntem recunoscuti ca o autoritate si un lider in servicii SEO in Romania, deoarece am oferit intotdeauna servicii SEO care sa dureze in timp. Datorita respectarii Ghidului pentru Webmasteri Google, nu am avut si nu avem clienti penalizati de catre update-urile motoarelor de cautare, aceasta fiind o garantie de inalta calitate in servicii de optimizare web .

Keyword Research / Strategie

Alegerea celor mai potrivite cuvinte cheie este un element cheie in procesul SEO. Te putem ajuta in conceperea strategiei si in alegerea celor mai potrivite cuvinte cheie, astfel vei fi sigur ca vei primi pe site doar vizitatori interesati de produsele sau serviciile tale.

Rapoarte de Activitate

Iti furnizam lunar rapoarte de pozitionare in motoarele de cautare in baza cuvintelor cheie, rapoarte privind evolutia traficului si alte date care te ajuta sa intelegi cat mai bine ce facem si sa ai un control foarte bun al evolutiei site-ului in motoarele de cautare.

Vrei sa iti depasesti concurentii ?

Lasa-ti site-ul in grija unei agentii SEO pasionata si cu peste 10 ani experienta si rezultate excelente

Vrei un site rapid rapid rapid?

Target Web poate fi perfect daca esti in cautarea unui furnizor care sa iti ofere rezultate concrete si durabile

  TOP 11 Tool-uri SEO pe care le folosim in agentia noastra

  • Google Keywords Planner - Orice campanie SEO merita sa porneasca de la cercetarea cuvintelor cheie. Este important sa stii ceea ce cauta vizitatorii site-ului tau pentru ca astfel vei putea sa le afisezi mai usor informatiile cautate de ei.
  • CognitiveSEO - Tool-uri precum CognitiveSEO ajuta la intelegerea mai buna a factorilor decizivi care stau in spatele succesului unei campanii SEO.
  • MajesticSEO - Link-urile sunt un factor deciziv, iar Majestic SEO se pricepe de minune la a raporta calitatea acestora. Doar este cea mai mare baza de date de link-uri din lume.
  • Moz Open Site Explorer - Moz Open Site Explorer este o unealta foarte puternica prin care sunt raportate link-urile noi obtinute si autoritatea link-urilor existente.
  • Google Page Speed Insights - Acest instrument online este gratuit si prin ajutorul lui webmasterii pot obtine cateva idei care ajuta la o incarcare mai rapida a site-ului.
  • GTmetrix - Acest tool analizeaza site-urile si le ajuta la cresterea vitezei de incarcare. Folosind acest tool SEO, se poate intra in detaliu asupra proceselor si fisierelor care ingreuneaza incarcarea unui site web.
  • Google Mobile Friendly Test - Traim in era mobile, iar un site fara versiune adaptata la telefoane mobile pare a fi din alta era. Acest tool ajuta la identificarea anumitor probleme referitoare la adaptarea unui site la dispozitivele mobile.
  • Ahrefs - Este unul dintre cele mai complexe tool-uri de optimizare de site-uri, care ofera o imagine completa asupra link-urilor si factorilor sociali care contribuie la o pozitie mai buna in Google.
  • Google Analytics - Este un tool profesional de analiza a traficului web, de masurare anumitor canale de marketing online care genereaza trafic si conversii, dar si o unealta importanta de rapoartare privind actiunile sociale.
  • Google Search Console - Este un serviciu oferit gratuit de catre Google si care ajuta la monitorizarea prezentei in rezultatele motorului de cautare Google. In plus, ajuta webmasterii sa inteleaga cum este vazut site-ul de catre Google si cum poate fi imbunatatita performanta prin servicii de optimizare.
  • Instrumentul de testare a datelor structurate - Ajuta la cresterea vizibilitatii in Google prin afisarea site-ului in snippet-uri imbunatatite. Acest tool valideaza codurile care determina Google sa afiseze snippet-urile imbunatatite.

  Beneficiile colaborarii cu Target Web

  • Beneficiezi de pozitii de top in Google
  • Obtii vizibilitate mai mare la toate cautarile
  • Te promovam in presa si bloguri
  • Iti crestem prezenta in retelele sociale
  • Primesti rapoarte de pozitionare transparente
  • Preturi bune in raport cu serviciul prestat
  • Iti garantam ca site-ul va ajunge in top

  CE PIERZI daca nu lucrezi cu Target Web

  • Pierzi garantia ca vei ajunge in top
  • Nu vei fi promovat in presa online
  • Nu vor scrie bloggerii despre business-ul tau
  • Garantia ca Google nu te va penaliza
  • Pierzi cea mai buna strategie SEO de pe piata
  • Risti sa nu iti cresti vizibilitatea in social media
  • Pierzi consultanta SEO de calitate