0745.63.65.76
office@targetweb.ro

SEO cu profit pentru e-commerce – Webinar impreuna cu Ciprian Șoleriu

calendar2

Dragii mei, am o veste buna. Impreuna cu Ciprian Soleriu, fondatorul Conversion Academy & Online Force Club, in calitate de moderator, te invitam să participi la un workshop PREMIUM cu tema SEO cu Profit pentru Ecommerce care, cu siguranță te va ajuta să îți îmbunătățești afacerea online.

În acest webinar, vom dezvălui anumite puncte-cheie care, dacă vor fi aplicate în magazinul tau tău, vei obtine mai multi vizitatori din Google, mai multe vanzari si implicit un profit mai mare. Vom vorbi despre :

 • Care sunt trendurile SEO în ecommerce în anul 2017

 • Cum te ajută viteza de încărcare în creșterea traficului organic din Google

 • Regula de AUR pentru SEO modern în ecommerce;

Te voi pune va pune în temă cu tot ce trebuie să știi și să utilizezi pentru ca afacerea ta să fie una profitabilă. În acest webinar, iti voi prezenta cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont:

 • Care sunt cele mai actuale treduri SEO și ce este SEO?

1. De ce ai nevoie de o versiune mobile?

 • Cum verifici dacă site-ul tău are variantă mobile?

 • Sfaturi pentru o uzabilitate mai bună pe mobile.

2. De ce este important să adăugi conținut text și media în categorii și subcategorii?

 • Regula celor 4C pentru conținut.

3. Viteza de încărcare

 • Cum testezi viteza de încărcare?

 • Cum îmbunătățești viteza de încărcare?

4. Link-uri de pe alte site-uri. Cum le obtii?

5. Care sunt modalitățile pentru SEO on-page care dau rezultate și cum să eviți penalizările Google?

 • Iti voi vorbi despre cercetarea cuvintelor cheie, cum să verifici de unde primește concurența vizitatori, despre importanta unei structuri arborescente si despre folosirea elementelor navigaționale și importanța lor

6. Evitarea conținutului duplicat astfel incat sa nu fii penalizat de Google

7. De ce este important să solicităm review-uri la produse și cum le obținem?

8. Regula de Aur în SEO MODERN în ECOMMERCE

Așadar, te invit impreuna cu Coprian Șoleriu să participi live la acest Workshop Premium în data de 23 februarie. Participarea la acest Webinar costă 14 Euro, în acest preț este inclus:

 • Accesul pe viață la înregistrare. Adică o să ai acces cu user și parolă la înregistrarea workshop-ului (Video și MP3) ca să îl poți revedea/reasculta oricand ai nevoie.

 • Mindmad cu ideile principale. Schemă acționabilă cu ideile principale din workshop pentru a avea o viziune de ansamblu și pentru a putea urmări informația cu ușurință.

 • Sesiune de întrebări și răspunsuri. La sfârșitul seminarului, cei doi traineri vor răspunde la toate întrebările legate de tema Workshop-ului astfel încât totul să fie clarificat pentru a putea pune în aplicare informația.

Daca vrei sa aflii secrete SEO de ultima ora, inca te mai poti inscrie . Webinarul va incepe joi 23.02.2017  la ora 14.

Inscrie-te aici

Photo of author
Iulian Ghisoiu
Iulian Ghișoiu are o experiență de peste 18 ani în servicii SEO, fiind unul dintre pionierii acestui serviciu de marketing online in Romania. Este managerul Target Web. Iulian este formator, speaker, expert SEO si trainer al cursului SEO Mastery.
Cornelia Nastase
Cornelia Nastase
2024-04-23
Recomand cu incredere atat Agentia Target Web cat si cursurile sustinute de Iulian! Sunt foarte multumita de serviciile oferite. Iulian este un profesionist si un model demn de urmat! Multumesc!
Matei Fuioaga
Matei Fuioaga
2024-04-22
Felicitări pentru munca depusă 🙏
Olteanu Carmen
Olteanu Carmen
2024-03-14
A fost o onoare sa particip la cursul SEO Mastery, un program care promite initierea in SEO de la zero. Cursul este exceptional, bine structurat in module logice, procesul de invatare fluid si inteles chiar si pentru cineva fara experienta anterioara in SEO. Ce mi-a placut in mod special, este faptul ca orice intrebare si-a gasit răspunsul; Iulian este o veritabila enciclopedie de SEO, cu o mare disponibilitate de a clarifica orice nelamurire iar modulele sunt concepute intr-un stil dinamic, interactiv, astfel incat sa te tina angajat si interesat. In concluzie, daca esti in cautarea unui program care sa te ia de la zero la expert,cu un trainer care este cu adevarat pasionat de SEO si dedicat succesului tau, atunci “SEO Mastery” este pentru tine. Recomand cu caldura!
Igor Mocanu
Igor Mocanu
2024-03-13
Am parcurs și însușit cu o enormă placere cursul Nr. 1 În Google Maps și SEO Mastery prezentate de Iulian Ghisoiu, fondator Target Web. O mare de informații utile și bine structurate. Nici-o întrebare nu a rămas fără răspuns. Până la cursul SEO Mastery, practic nu-mi era cunoscută noțiunea de SEO si nu aveam idee ce este interiorul unui site. La finalul cursului SEO Mastery m-am ales cu strategii, tehnici bine fundamentate și testate. Am înțeles ca Optimizarea SEO al site-ului de fapt este dezvoltarea businessului prin prisma creării unui conținut valoros ce reflectă în mod natural produsul. Multumesc Target Web! Mulțumesc Iulian Ghisoiu!
Emanuel Modoran
Emanuel Modoran
2024-03-12
Recomand cu caldura SEO Mastery cu Iulian Ghisoiu. Am invatat SEO de la 0 in doar cateva luni de curs. SEO Mastery este un curs practic, nu doar teorie.
Laurentia Grigore
Laurentia Grigore
2024-01-30
Am inceput cursul Seo Mastery organizat de Target Web - Agentie SEO, este cel mai util curs la care am participat pana acum, structura cursului este extraordinara, am primit o multime de informatii valoroase si ajutor pentru a le pune in practica. La inceputul cursului site-ul meu era pe pozitia 74 in Google, acum la mijlocul cursului, desi nu am avut timp sa pun in practica toate informatiile primite, site-ul meu a ajuns pe pozitia 43. Recomand cu drag tuturor celor care doresc sa invete cum sa isi optimizeze singuri site-ul sau sa inceapa o cariera in SEO, cu siguranta aceste informatii le vor fi mai mult decat suficiente. Multumesc Target Web si Iulian Ghisoiu!
Victor Pandele
Victor Pandele
2023-12-31
Am invatat foarte multe despre SEO de la Iulian Ghisoiu fondatorul companiei Target Web. pentru mine a fost o experienta excelenta. Recomand!
Tasso 7
Tasso 7
2023-12-26
Among best of general merchandise shops.
Marius Filipescu
Marius Filipescu
2023-12-20
Experiență excelentă cu Target Web ! Colaborarea cu echipa lor a fost pur și simplu remarcabilă. Au reușit să îmbunătățească semnificativ vizibilitatea site-ului meu în motoarele de căutare și să aducă traficul la cote impresionante. Echipa lor de specialiști SEO demonstrează un nivel înalt de expertiză și dedicare. Comunicarea eficientă și rapoartele transparente m-au ținut mereu la curent cu progresul campaniei. Sunt recunoscător pentru rezultatele lor remarcabile și pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Recomand cu încredere Target Web tuturor celor care caută o agenție SEO de încredere și performantă. Este cu adevărat o alegere inspirată!

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.