0745.63.65.76
office@targetweb.ro

SEO cu profit pentru e-commerce – Webinar impreuna cu Ciprian Șoleriu

calendar2

Dragii mei, am o veste buna. Impreuna cu Ciprian Soleriu, fondatorul Conversion Academy & Online Force Club, in calitate de moderator, te invitam să participi la un workshop PREMIUM cu tema SEO cu Profit pentru Ecommerce care, cu siguranță te va ajuta să îți îmbunătățești afacerea online.

În acest webinar, vom dezvălui anumite puncte-cheie care, dacă vor fi aplicate în magazinul tau tău, vei obtine mai multi vizitatori din Google, mai multe vanzari si implicit un profit mai mare. Vom vorbi despre :

 • Care sunt trendurile SEO în ecommerce în anul 2017

 • Cum te ajută viteza de încărcare în creșterea traficului organic din Google

 • Regula de AUR pentru SEO modern în ecommerce;

Te voi pune va pune în temă cu tot ce trebuie să știi și să utilizezi pentru ca afacerea ta să fie una profitabilă. În acest webinar, iti voi prezenta cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont:

 • Care sunt cele mai actuale treduri SEO și ce este SEO?

1. De ce ai nevoie de o versiune mobile?

 • Cum verifici dacă site-ul tău are variantă mobile?

 • Sfaturi pentru o uzabilitate mai bună pe mobile.

2. De ce este important să adăugi conținut text și media în categorii și subcategorii?

 • Regula celor 4C pentru conținut.

3. Viteza de încărcare

 • Cum testezi viteza de încărcare?

 • Cum îmbunătățești viteza de încărcare?

4. Link-uri de pe alte site-uri. Cum le obtii?

5. Care sunt modalitățile pentru SEO on-page care dau rezultate și cum să eviți penalizările Google?

 • Iti voi vorbi despre cercetarea cuvintelor cheie, cum să verifici de unde primește concurența vizitatori, despre importanta unei structuri arborescente si despre folosirea elementelor navigaționale și importanța lor

6. Evitarea conținutului duplicat astfel incat sa nu fii penalizat de Google

7. De ce este important să solicităm review-uri la produse și cum le obținem?

8. Regula de Aur în SEO MODERN în ECOMMERCE

Așadar, te invit impreuna cu Coprian Șoleriu să participi live la acest Workshop Premium în data de 23 februarie. Participarea la acest Webinar costă 14 Euro, în acest preț este inclus:

 • Accesul pe viață la înregistrare. Adică o să ai acces cu user și parolă la înregistrarea workshop-ului (Video și MP3) ca să îl poți revedea/reasculta oricand ai nevoie.

 • Mindmad cu ideile principale. Schemă acționabilă cu ideile principale din workshop pentru a avea o viziune de ansamblu și pentru a putea urmări informația cu ușurință.

 • Sesiune de întrebări și răspunsuri. La sfârșitul seminarului, cei doi traineri vor răspunde la toate întrebările legate de tema Workshop-ului astfel încât totul să fie clarificat pentru a putea pune în aplicare informația.

Daca vrei sa aflii secrete SEO de ultima ora, inca te mai poti inscrie . Webinarul va incepe joi 23.02.2017  la ora 14.

Inscrie-te aici

Photo of author
Iulian Ghisoiu
Iulian Ghișoiu are o experiență de peste 16 ani în servicii SEO, fiind unul dintre pionierii acestui serviciu de marketing online in Romania. Este un expert SEO care cu pasiune și responsabilitate se focusează pe creșterea gradului de satisfacție al utilizatorilor, optimizarea conținutului, implementarea din punct de vedere tehnic a celor mai noi trenduri în SEO dar și câștigarea de link-uri naturale spre site-urile clienților pentru a-i ajuta să obțină cele mai bune poziții în motoarele de căutare. Este managerul agenției SEO Target Web, o agenție SEO care și-a consolidat poziția în piată datorită inovării, a respectării standardelor SEO dar și a angajamentelor fată de clienți. Iulian este trainer, speaker, consultant in SEO si ecommerce.

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.