0745.63.65.76
office@targetweb.ro

Participam la Meet Magento 2018 – cel mai mare eveniment de eCommerce pentru platforma Magento

calendar2

Evenimentul care pune Clujul pe harta IT a lumii se întoarce pentru a cincea ediție, pe 15 și 16 octombrie. Vom participa si in acest an la Meet Magento, evenimentul care reunește la start peste 300 de profesioniști în IT, furnizori de servicii din sfera eCommerce-ului, precum și comercianți online.

În cadrul evenimentului vor urca pe scenă 25 de speakeri naționali și internaționali, reprezentanți ai celor mai importanți jucători din eCommerce, banking, IT și marketing, precum Adobe, Magento, BT, Omniconvert, Retargeting.biz sau Dashbird. Iulian Ghisoiu, General Manager TargetWeb va vorbi despre SEO pentru voice search la magazinele online Magento, in contextul in care se preconizeaza ca in urmatorii 3 ani procentul utilizatorilor de mobile care vor apela la acest tip de cautare va fi de peste 50 %.

Workshop-urile și dezbaterile vor avea două componente principale, una de business, care va trata subiecte de growth hacking în eCommerce, și o componentă tehnică, aceasta centrându-se pe cele mai noi tehnologii, tips and tricks din sfera platformei Magento.
Câteva dintre subiectele ce nu trebuie ratate:

Optimizarea conversiei cu Valentin Radu – Omniconvert
GDPR pentru eCommerce cu Mihaela Cristea – Budușan & Asociații
Extinderea afacerii online în afara țării cu Remus Lucut – Blugento
SEO pentru voice search la magazinele online Magento cu Iulian Ghișoiu – TargetWeb
Ultimele noutăți din ecosistemul Magento cu Ben Marks – Magento, an Adobe Company

Meet Magento este cea mai mare serie de conferințe la nivel global, evenimente similare fiind organizate anual în peste 30 de țări precum SUA, Rusia, Brazilia, Germania, Italia, Spania, Elveția și Polonia.

Meet Magento România va avea loc pe 15 și 16 octombrie, la Grand Hotel Italia Cluj-Napoca, fiind urmat de un afterparty tematic la Colin’s Gastropub.

Biletele pot fi achiziționate de pe ro.meet-magento.com/shop/, iar prețurile încep de la 69 Euro. Ne vedem acolo 🙂

Photo of author
Andrei Ciocan
Andrei este copywriter la TargetWeb, ii place sa scrie si sa danseze. Este super pasionat de jocurile pe calculator dar si de fotografie.

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.