0745.63.65.76
office@targetweb.ro

In ce punct al afacerii trebuie sa incep cu SEO ?

calendar2

TRANSCRIPT

Astazi voi raspunde la o intrebare foarte simpla si la subiect, adresata de catre Anca: In ce punct al afacerii trebuie sa incep cu SEO ?

Am mai primit aceasta intrebare de multe ori, si ma bucur ca am am ocazia sa discut despre acest subiect azi, mai ales pentru ca unii dintre voi sunteti la inceput de drum cu un business online, si inevitabil veti ajunge sa cautati un raspuns la aceasta intrebare.

INTREBARE-PERFECTA

Ma bucur ca pot sa va raspund pentru ca astfel o sa va scutesc de mult research. Imi aduc aminte ca la inceputurile mele in online pierdeam multe ore cautand informatii, pe care a trebuit sa le pun cap la cap ulterior. Pentru voi, astazi o sa evidentiez ceea ce este important de luat in calcul atunci cand incepi cu SEO.

Recomandarea mea este sa incepi cu SEO atunci cand lansezi site-ul, pentru ca aici sunt mai multe lucruri cu care o agentie SEO te poate ajuta. In primul rand agentia SEO te poate ajuta cu un research de cuvinte cheie pentru care sa se realizeze optimizarea.

Si este foarte important sa faci acest lucru pentru ca atunci cand vei sti ce cauta oamenii vei avea oportunitatea de a crea o strategie SEO concreta, care te va ajuta sa beneficiezi de un trafic mult mai targetat si mai numeros.

O agentie SEO te poate ajuta sa primesti astfel o audienta interesata de serviciile sau produsele pe care le oferi, pentru ca aceasta se reflecta in vanzari. In al doilea rand, o agentie te poate ajuta sa incepi cu dreptul in online, pentru ca iti poate oferi multe recomandari SEO eficiente pentru performanta site-ului tau.

Aceste recomandari pot avea legatura cu user experience in general, cu viteza de incarcare, duplicate content, date structurate, structura, continut, rata de conversie, etc etc . In plus, agentia poate trimite semnale potrivite catre motoarele de cautare prin care inca de la inceput sa beneficiezi de o crestere foarte buna, crestere care sa te aduca pe profit cat mai repede. Cel putin in cazul nostru, avem foarte multe cazuri fericite de acest fel.

In cazul nostru, avem clienti care au apelat la serviciile SEO Target Web si dupa ce si-au lansat un website, si aici am realizat o strategie SEO care a adus rezultate foarte bune. Nu numai ca am imbunatatit performantele SEO, dar am si amplificat vizibilitatea in motoarele de cautare.

Si ca sa concluzionez, niciodata nu este prea tarziu sa incepi cu SEO, dar este de preferat sa incepi din momentul in care iti lansezi site-ul.

Photo of author
Iulian Ghisoiu
Iulian Ghișoiu are o experiență de peste 18 ani în servicii SEO, fiind unul dintre pionierii acestui serviciu de marketing online in Romania. Este managerul Target Web. Iulian este formator, speaker, expert SEO si trainer al cursului SEO Mastery.
Cornelia Nastase
Cornelia Nastase
2024-04-23
Recomand cu incredere atat Agentia Target Web cat si cursurile sustinute de Iulian! Sunt foarte multumita de serviciile oferite. Iulian este un profesionist si un model demn de urmat! Multumesc!
Matei Fuioaga
Matei Fuioaga
2024-04-22
Felicitări pentru munca depusă 🙏
Olteanu Carmen
Olteanu Carmen
2024-03-14
A fost o onoare sa particip la cursul SEO Mastery, un program care promite initierea in SEO de la zero. Cursul este exceptional, bine structurat in module logice, procesul de invatare fluid si inteles chiar si pentru cineva fara experienta anterioara in SEO. Ce mi-a placut in mod special, este faptul ca orice intrebare si-a gasit răspunsul; Iulian este o veritabila enciclopedie de SEO, cu o mare disponibilitate de a clarifica orice nelamurire iar modulele sunt concepute intr-un stil dinamic, interactiv, astfel incat sa te tina angajat si interesat. In concluzie, daca esti in cautarea unui program care sa te ia de la zero la expert,cu un trainer care este cu adevarat pasionat de SEO si dedicat succesului tau, atunci “SEO Mastery” este pentru tine. Recomand cu caldura!
Igor Mocanu
Igor Mocanu
2024-03-13
Am parcurs și însușit cu o enormă placere cursul Nr. 1 În Google Maps și SEO Mastery prezentate de Iulian Ghisoiu, fondator Target Web. O mare de informații utile și bine structurate. Nici-o întrebare nu a rămas fără răspuns. Până la cursul SEO Mastery, practic nu-mi era cunoscută noțiunea de SEO si nu aveam idee ce este interiorul unui site. La finalul cursului SEO Mastery m-am ales cu strategii, tehnici bine fundamentate și testate. Am înțeles ca Optimizarea SEO al site-ului de fapt este dezvoltarea businessului prin prisma creării unui conținut valoros ce reflectă în mod natural produsul. Multumesc Target Web! Mulțumesc Iulian Ghisoiu!
Emanuel Modoran
Emanuel Modoran
2024-03-12
Recomand cu caldura SEO Mastery cu Iulian Ghisoiu. Am invatat SEO de la 0 in doar cateva luni de curs. SEO Mastery este un curs practic, nu doar teorie.
Laurentia Grigore
Laurentia Grigore
2024-01-30
Am inceput cursul Seo Mastery organizat de Target Web - Agentie SEO, este cel mai util curs la care am participat pana acum, structura cursului este extraordinara, am primit o multime de informatii valoroase si ajutor pentru a le pune in practica. La inceputul cursului site-ul meu era pe pozitia 74 in Google, acum la mijlocul cursului, desi nu am avut timp sa pun in practica toate informatiile primite, site-ul meu a ajuns pe pozitia 43. Recomand cu drag tuturor celor care doresc sa invete cum sa isi optimizeze singuri site-ul sau sa inceapa o cariera in SEO, cu siguranta aceste informatii le vor fi mai mult decat suficiente. Multumesc Target Web si Iulian Ghisoiu!
Victor Pandele
Victor Pandele
2023-12-31
Am invatat foarte multe despre SEO de la Iulian Ghisoiu fondatorul companiei Target Web. pentru mine a fost o experienta excelenta. Recomand!
Tasso 7
Tasso 7
2023-12-26
Among best of general merchandise shops.
Marius Filipescu
Marius Filipescu
2023-12-20
Experiență excelentă cu Target Web ! Colaborarea cu echipa lor a fost pur și simplu remarcabilă. Au reușit să îmbunătățească semnificativ vizibilitatea site-ului meu în motoarele de căutare și să aducă traficul la cote impresionante. Echipa lor de specialiști SEO demonstrează un nivel înalt de expertiză și dedicare. Comunicarea eficientă și rapoartele transparente m-au ținut mereu la curent cu progresul campaniei. Sunt recunoscător pentru rezultatele lor remarcabile și pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Recomand cu încredere Target Web tuturor celor care caută o agenție SEO de încredere și performantă. Este cu adevărat o alegere inspirată!

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.