0745.63.65.76
office@targetweb.ro

In ce punct al afacerii trebuie sa incep cu SEO ?

calendar2

TRANSCRIPT

Astazi voi raspunde la o intrebare foarte simpla si la subiect, adresata de catre Anca: In ce punct al afacerii trebuie sa incep cu SEO ?

Am mai primit aceasta intrebare de multe ori, si ma bucur ca am am ocazia sa discut despre acest subiect azi, mai ales pentru ca unii dintre voi sunteti la inceput de drum cu un business online, si inevitabil veti ajunge sa cautati un raspuns la aceasta intrebare.

INTREBARE-PERFECTA

Ma bucur ca pot sa va raspund pentru ca astfel o sa va scutesc de mult research. Imi aduc aminte ca la inceputurile mele in online pierdeam multe ore cautand informatii, pe care a trebuit sa le pun cap la cap ulterior. Pentru voi, astazi o sa evidentiez ceea ce este important de luat in calcul atunci cand incepi cu SEO.

Recomandarea mea este sa incepi cu SEO atunci cand lansezi site-ul, pentru ca aici sunt mai multe lucruri cu care o agentie SEO te poate ajuta. In primul rand agentia SEO te poate ajuta cu un research de cuvinte cheie pentru care sa se realizeze optimizarea.

Si este foarte important sa faci acest lucru pentru ca atunci cand vei sti ce cauta oamenii vei avea oportunitatea de a crea o strategie SEO concreta, care te va ajuta sa beneficiezi de un trafic mult mai targetat si mai numeros.

O agentie SEO te poate ajuta sa primesti astfel o audienta interesata de serviciile sau produsele pe care le oferi, pentru ca aceasta se reflecta in vanzari. In al doilea rand, o agentie te poate ajuta sa incepi cu dreptul in online, pentru ca iti poate oferi multe recomandari SEO eficiente pentru performanta site-ului tau.

Aceste recomandari pot avea legatura cu user experience in general, cu viteza de incarcare, duplicate content, date structurate, structura, continut, rata de conversie, etc etc . In plus, agentia poate trimite semnale potrivite catre motoarele de cautare prin care inca de la inceput sa beneficiezi de o crestere foarte buna, crestere care sa te aduca pe profit cat mai repede. Cel putin in cazul nostru, avem foarte multe cazuri fericite de acest fel.

In cazul nostru, avem clienti care au apelat la serviciile SEO Target Web si dupa ce si-au lansat un website, si aici am realizat o strategie SEO care a adus rezultate foarte bune. Nu numai ca am imbunatatit performantele SEO, dar am si amplificat vizibilitatea in motoarele de cautare.

Si ca sa concluzionez, niciodata nu este prea tarziu sa incepi cu SEO, dar este de preferat sa incepi din momentul in care iti lansezi site-ul.

Photo of author
Iulian Ghisoiu
Iulian Ghișoiu are o experiență de peste 16 ani în servicii SEO, fiind unul dintre pionierii acestui serviciu de marketing online in Romania. Este un expert SEO care cu pasiune și responsabilitate se focusează pe creșterea gradului de satisfacție al utilizatorilor, optimizarea conținutului, implementarea din punct de vedere tehnic a celor mai noi trenduri în SEO dar și câștigarea de link-uri naturale spre site-urile clienților pentru a-i ajuta să obțină cele mai bune poziții în motoarele de căutare. Este managerul agenției SEO Target Web, o agenție SEO care și-a consolidat poziția în piată datorită inovării, a respectării standardelor SEO dar și a angajamentelor fată de clienți. Iulian este trainer, speaker, consultant in SEO si ecommerce.

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.