0745.63.65.76
office@targetweb.ro

Discutam despre cele mai noi trenduri SEO la Business Focus 2022 – The Next Level of Evolution

calendar2
Business Focus 2022 – The Next Level of Evolution

Business Focus 2022 – The Next Level of Evolution este unul dintre cele mai asteptate evenimente de business din Romania, aflat in acest an la cea de-a 43-a editie. Mai mult decat atat, editia din acest an este una aniversara, Bussines Days sarbatorind  12 ani de activitate. Evenimentul reuseste in fiecare an sa reuneasca numerosi lideri de business si experti recunoscuti cu scopul de a impartasi idei, de a face schimb de experienta si de a dezvolta relatii profesionale. Filozofia Business Days este una bine-cunoscuta deja, evenimentele fiind centrate in jurul ideii de a conecta liderii de astazi la oportunitatile de maine, un eveniment cheie ce pune la dispozitie numeroase resurse de invatare si dezvoltare profesionala.

Editia cu numarul 43 a evenimentului se va desfasura in data de 2-3 noiembrie 2022 la Bucuresti, in cadrul hotelului Radisson Blu. Asa cum am fost obisnuiti in fiecare an, la eveniment vor lua parte si o serie impresionanta de speakeri de top, atat din tara cat si din strainatate. In cele doua zile de conferinte vor fi abordate numeroase topicuri, printre cele principale fiind: adaptare, dezvoltare, digitalizare, evolutie, marketing & sales, antreprenoriat si modele de business.

In acest an, Iulian Ghisoiu, CEO al agentiei SEO Targetweb, va participa ca si speaker la eveniment, alaturi de alti experti din marketing & sales, antreprenoriat si leadership. Vei afla de la el care sunt cele mai noi trenduri in SEO, astfel incat sa poti actiona si profita de aceste trenduri pentru a avea o vizibilitate mult mai buna in motoarele de cautare. Vestile bune nu vin niciodata singure si pentru ca ne dorim ca si tu sa participi la eveniment, iti oferim un voucher de reducere de –12%. Tot ce trebuie sa faci pentru a te bucura de reducere este sa introduci codul “Iulian12” atunci cand te inscri la eveniment.

In cifre, Business Days inseamna pana in prezent 12 ani investiti in dezvoltarea mediului economic din Romania, peste 100 de evenimente cu peste 45.000 de participanti cumulati si peste 337.500.000 euro generati prin evenimentele Business Days in mediul economic. Mai mult decat atat, in peste cei 12 ani de activitate, in jurul evenimentului s-a format o comunitate de peste 450 de mii de antreprenori, manageri si profesionisti.

Biletele pentru participarea la eveniment pot fi achizitionate de la https://content.businessdays.ro/BUSINESS-FOCUS-2022. Ne vedem acolo pentru a descoperi impreuna cele mai importante trenduri ale viitorului.

Si mai avem o surpriza 🙂 . Daca doresti sa participi online la editia aniversara Business Focus, iti oferim un voucher de 19 euro (BusinessDays12ANI) prin care poti practic participa gratuit cu tichete de acces de tipul Entrepreneurship Pass online, Marketing & Sales Pass online, Leadership Pass online. Pentru acces de tipul VIP Pass Online trebuie achitata diferenta. In ambele situatii ai acces la inregistrarile sesiunilor la care ofera acces tichetul timp de 30 de zile post eveniment, in situatia in care nu poti participa nici online in zilele in care se desfasoara evenimentul si doresti sa poti vedea din confortul casei tale sesiunile respective.
Inscrieri aici: https://content.businessdays.ro/bilete-online

Photo of author
Iulian Ghisoiu
Iulian Ghișoiu are o experiență de peste 18 ani în servicii SEO, fiind unul dintre pionierii acestui serviciu de marketing online in Romania. Este managerul Target Web. Iulian este formator, speaker, expert SEO si trainer al cursului SEO Mastery.

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.