0745.63.65.76
office@targetweb.ro

Discutam despre cele mai noi trenduri SEO la Business Focus 2022 – The Next Level of Evolution

calendar2
Business Focus 2022 – The Next Level of Evolution

Business Focus 2022 – The Next Level of Evolution este unul dintre cele mai asteptate evenimente de business din Romania, aflat in acest an la cea de-a 43-a editie. Mai mult decat atat, editia din acest an este una aniversara, Bussines Days sarbatorind  12 ani de activitate. Evenimentul reuseste in fiecare an sa reuneasca numerosi lideri de business si experti recunoscuti cu scopul de a impartasi idei, de a face schimb de experienta si de a dezvolta relatii profesionale. Filozofia Business Days este una bine-cunoscuta deja, evenimentele fiind centrate in jurul ideii de a conecta liderii de astazi la oportunitatile de maine, un eveniment cheie ce pune la dispozitie numeroase resurse de invatare si dezvoltare profesionala.

Editia cu numarul 43 a evenimentului se va desfasura in data de 2-3 noiembrie 2022 la Bucuresti, in cadrul hotelului Radisson Blu. Asa cum am fost obisnuiti in fiecare an, la eveniment vor lua parte si o serie impresionanta de speakeri de top, atat din tara cat si din strainatate. In cele doua zile de conferinte vor fi abordate numeroase topicuri, printre cele principale fiind: adaptare, dezvoltare, digitalizare, evolutie, marketing & sales, antreprenoriat si modele de business.

In acest an, Iulian Ghisoiu, CEO al agentiei SEO Targetweb, va participa ca si speaker la eveniment, alaturi de alti experti din marketing & sales, antreprenoriat si leadership. Vei afla de la el care sunt cele mai noi trenduri in SEO, astfel incat sa poti actiona si profita de aceste trenduri pentru a avea o vizibilitate mult mai buna in motoarele de cautare. Vestile bune nu vin niciodata singure si pentru ca ne dorim ca si tu sa participi la eveniment, iti oferim un voucher de reducere de –12%. Tot ce trebuie sa faci pentru a te bucura de reducere este sa introduci codul “Iulian12” atunci cand te inscri la eveniment.

In cifre, Business Days inseamna pana in prezent 12 ani investiti in dezvoltarea mediului economic din Romania, peste 100 de evenimente cu peste 45.000 de participanti cumulati si peste 337.500.000 euro generati prin evenimentele Business Days in mediul economic. Mai mult decat atat, in peste cei 12 ani de activitate, in jurul evenimentului s-a format o comunitate de peste 450 de mii de antreprenori, manageri si profesionisti.

Biletele pentru participarea la eveniment pot fi achizitionate de la https://content.businessdays.ro/BUSINESS-FOCUS-2022. Ne vedem acolo pentru a descoperi impreuna cele mai importante trenduri ale viitorului.

Si mai avem o surpriza 🙂 . Daca doresti sa participi online la editia aniversara Business Focus, iti oferim un voucher de 19 euro (BusinessDays12ANI) prin care poti practic participa gratuit cu tichete de acces de tipul Entrepreneurship Pass online, Marketing & Sales Pass online, Leadership Pass online. Pentru acces de tipul VIP Pass Online trebuie achitata diferenta. In ambele situatii ai acces la inregistrarile sesiunilor la care ofera acces tichetul timp de 30 de zile post eveniment, in situatia in care nu poti participa nici online in zilele in care se desfasoara evenimentul si doresti sa poti vedea din confortul casei tale sesiunile respective.
Inscrieri aici: https://content.businessdays.ro/bilete-online

Photo of author
Iulian Ghisoiu
Iulian Ghișoiu are o experiență de peste 18 ani în servicii SEO, fiind unul dintre pionierii acestui serviciu de marketing online in Romania. Este managerul Target Web. Iulian este formator, speaker, expert SEO si trainer al cursului SEO Mastery.
Cornelia Nastase
Cornelia Nastase
2024-04-23
Recomand cu incredere atat Agentia Target Web cat si cursurile sustinute de Iulian! Sunt foarte multumita de serviciile oferite. Iulian este un profesionist si un model demn de urmat! Multumesc!
Matei Fuioaga
Matei Fuioaga
2024-04-22
Felicitări pentru munca depusă 🙏
Olteanu Carmen
Olteanu Carmen
2024-03-14
A fost o onoare sa particip la cursul SEO Mastery, un program care promite initierea in SEO de la zero. Cursul este exceptional, bine structurat in module logice, procesul de invatare fluid si inteles chiar si pentru cineva fara experienta anterioara in SEO. Ce mi-a placut in mod special, este faptul ca orice intrebare si-a gasit răspunsul; Iulian este o veritabila enciclopedie de SEO, cu o mare disponibilitate de a clarifica orice nelamurire iar modulele sunt concepute intr-un stil dinamic, interactiv, astfel incat sa te tina angajat si interesat. In concluzie, daca esti in cautarea unui program care sa te ia de la zero la expert,cu un trainer care este cu adevarat pasionat de SEO si dedicat succesului tau, atunci “SEO Mastery” este pentru tine. Recomand cu caldura!
Igor Mocanu
Igor Mocanu
2024-03-13
Am parcurs și însușit cu o enormă placere cursul Nr. 1 În Google Maps și SEO Mastery prezentate de Iulian Ghisoiu, fondator Target Web. O mare de informații utile și bine structurate. Nici-o întrebare nu a rămas fără răspuns. Până la cursul SEO Mastery, practic nu-mi era cunoscută noțiunea de SEO si nu aveam idee ce este interiorul unui site. La finalul cursului SEO Mastery m-am ales cu strategii, tehnici bine fundamentate și testate. Am înțeles ca Optimizarea SEO al site-ului de fapt este dezvoltarea businessului prin prisma creării unui conținut valoros ce reflectă în mod natural produsul. Multumesc Target Web! Mulțumesc Iulian Ghisoiu!
Emanuel Modoran
Emanuel Modoran
2024-03-12
Recomand cu caldura SEO Mastery cu Iulian Ghisoiu. Am invatat SEO de la 0 in doar cateva luni de curs. SEO Mastery este un curs practic, nu doar teorie.
Laurentia Grigore
Laurentia Grigore
2024-01-30
Am inceput cursul Seo Mastery organizat de Target Web - Agentie SEO, este cel mai util curs la care am participat pana acum, structura cursului este extraordinara, am primit o multime de informatii valoroase si ajutor pentru a le pune in practica. La inceputul cursului site-ul meu era pe pozitia 74 in Google, acum la mijlocul cursului, desi nu am avut timp sa pun in practica toate informatiile primite, site-ul meu a ajuns pe pozitia 43. Recomand cu drag tuturor celor care doresc sa invete cum sa isi optimizeze singuri site-ul sau sa inceapa o cariera in SEO, cu siguranta aceste informatii le vor fi mai mult decat suficiente. Multumesc Target Web si Iulian Ghisoiu!
Victor Pandele
Victor Pandele
2023-12-31
Am invatat foarte multe despre SEO de la Iulian Ghisoiu fondatorul companiei Target Web. pentru mine a fost o experienta excelenta. Recomand!
Tasso 7
Tasso 7
2023-12-26
Among best of general merchandise shops.
Marius Filipescu
Marius Filipescu
2023-12-20
Experiență excelentă cu Target Web ! Colaborarea cu echipa lor a fost pur și simplu remarcabilă. Au reușit să îmbunătățească semnificativ vizibilitatea site-ului meu în motoarele de căutare și să aducă traficul la cote impresionante. Echipa lor de specialiști SEO demonstrează un nivel înalt de expertiză și dedicare. Comunicarea eficientă și rapoartele transparente m-au ținut mereu la curent cu progresul campaniei. Sunt recunoscător pentru rezultatele lor remarcabile și pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Recomand cu încredere Target Web tuturor celor care caută o agenție SEO de încredere și performantă. Este cu adevărat o alegere inspirată!

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.