0745.63.65.76
office@targetweb.ro

Cat de bune sunt site-urile Wix din punct de vedere SEO?

calendar2

 

 

Transcript

Salut! Sunt Iulian Ghisoiu si iti urez bun venit la o noua editie Atelierul de SEO!

Am primit o intrebare foarte interesanta de la Ciprian care ma intreaba ce parere am despre promovarea site-urilor pe platforma Wix.

In cei peste 12 ani de cand conduc agentia SEO TargetWeb, am vazut foarte multe platforme si pentru site-uri de prezentare dar si pentru magazine online. Pentru site-uri de prezentare am avut in timp solicitari de SEO pentru site-uri realizate pe platforma Wix si pe care le-am optimizat, insa am avut dificultati si o sa spun si de ce. Wix este o platforma unde realizezi site-urile foarte usor, are in spate niste module cu care poti sa te joci, are template-uri prin care poti sa alegi design-uri destul de usor, de asemenea suportul este foarte rapid la site-urile de pe platforma Wix, dar si securitatea este una foarte buna pentru ca nu ai panou de hosting si riscul sa iti sparga cineva site-ul pe platforma Wix este foarte redus.

Atunci cand vine vorba despre SEO insa, capacitatile acestei platforme sunt limitate. Am observat ca nu sunt foarte multe optiuni din punct de vedere SEO, chiar si la partea de metadate, unde este un proces foarte important in serviciul nostru. Iti recomand Ciprian, sa vizualizezi platforma WordPress.com, unde site-urile se realizeaza ceva mai greu, dar rezultatele sunt altele. Am promovat cu succes foarte multe site-uri pe platforma WordPress si le-am dus in primele pozitii din motoarele de cautare.

Iti multumesc pentru intrebare si astept si intrebarile voastre la atelieruldeseo at targetweb.ro si cu siguranta o sa iti raspund la una dintre urmatoarele editii.

Te salut!

Photo of author
Iulian Ghisoiu
Iulian Ghișoiu are o experiență de peste 16 ani în servicii SEO, fiind unul dintre pionierii acestui serviciu de marketing online in Romania. Este un expert SEO care cu pasiune și responsabilitate se focusează pe creșterea gradului de satisfacție al utilizatorilor, optimizarea conținutului, implementarea din punct de vedere tehnic a celor mai noi trenduri în SEO dar și câștigarea de link-uri naturale spre site-urile clienților pentru a-i ajuta să obțină cele mai bune poziții în motoarele de căutare. Este managerul agenției SEO Target Web, o agenție SEO care și-a consolidat poziția în piată datorită inovării, a respectării standardelor SEO dar și a angajamentelor fată de clienți. Iulian este trainer, speaker, consultant in SEO si ecommerce.

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.