0745.63.65.76
office@targetweb.ro

Participăm la #LoveDigital Social Media Growth Summit!

calendar2

Ai vreodată sentimentul că social media este un labirint complicat, dar știi că ascunde cheia succesului afacerii tale online? Avem soluția perfectă pentru tine!

Suntem entuziasmați să te invităm la #LoveDigital Social Media Growth Summit, un eveniment unic care îți va schimba perspectiva asupra social media și îți va transforma fiecare interacțiune într-o oportunitate de creștere.

Ce te așteaptă la #LoveDigital? Imaginează-ți că ai acces la peste 30 de experți în social media și marketing digital, pregătiți să-ți dezvăluie strategii și tactici care au generat succesul lor. În perioada 19-22 februarie, o să ai parte sesiuni pline de insight-uri valoroase, concepute să-ți crească vizibilitatea online și să te conecteze cu audiența ideală.

Iată ce vei descoperi la #LoveDigital Virtual Summit:

  • Strategii pentru încredere și autenticitate pe social media – învață cum să construiești o legătură sinceră cu audiența ta, esențială pentru orice afacere de succes.
  • Tehnici de creștere organică și automatizare pe social media – descoperă cum să-ți eficientizezi prezența online, economisind timp prețios.
  • Optimizarea profilului și personal branding – află cum să-ți crești vizibilitatea și să-ți construiești o imagine de brand puternică.
  • Analytics și adaptarea strategiei pe social media – înțelege datele care stau la baza deciziilor tale și cum să-ți ajustezi strategia pentru rezultate maxime.

Este locul unde Iulian Ghișoiu, CEO TargetWeb împreună cu ceilalți speakeri vom împărtăși secrete despre cum să străluciți în lumea social media. 💫

Vor fi 𝟰 𝘇𝗶𝗹𝗲 𝗽𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻𝘂𝘁 𝗶𝗻𝘀𝗽𝗶𝗿𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 de la 30 de experți supertalentați în social media și marketing din România. 🌈

📚 Iulian va vorbi despre 𝗦𝗘𝗢 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗮 și despre cum aceasta poate să vă crească vizibilitatea în Google.

Ce vei afla de Iulian:

✅ Care este relatia dintre SEO si Social Media ? 

✅ Strategii SEO pentru profilele de Social Media

✅ Cum poate Social Media sa contribuie la un brand personal puternic ? 

✅ Cum calculezi scorul unui brand personal puternic in Google 

✅ Care este profilul de Social Media cu cel mai bun ROI ?

🎁 În plus, am pregătit un cadou special pentru toți cei care se alătură evenimentului!

𝗣𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗨𝗜𝗧𝗔!

🎉 Link-ul pentru înregistrare este https://www.launchtoscale.ro/a/2147814463/w6byoe8e

Să creștem împreună! 🚀💖

Photo of author
Iulian Ghisoiu
Iulian Ghișoiu are o experiență de peste 18 ani în servicii SEO, fiind unul dintre pionierii acestui serviciu de marketing online in Romania. Este managerul Target Web. Iulian este formator, speaker, expert SEO si trainer al cursului SEO Mastery.
Cornelia Nastase
Cornelia Nastase
2024-04-23
Recomand cu incredere atat Agentia Target Web cat si cursurile sustinute de Iulian! Sunt foarte multumita de serviciile oferite. Iulian este un profesionist si un model demn de urmat! Multumesc!
Matei Fuioaga
Matei Fuioaga
2024-04-22
Felicitări pentru munca depusă 🙏
Olteanu Carmen
Olteanu Carmen
2024-03-14
A fost o onoare sa particip la cursul SEO Mastery, un program care promite initierea in SEO de la zero. Cursul este exceptional, bine structurat in module logice, procesul de invatare fluid si inteles chiar si pentru cineva fara experienta anterioara in SEO. Ce mi-a placut in mod special, este faptul ca orice intrebare si-a gasit răspunsul; Iulian este o veritabila enciclopedie de SEO, cu o mare disponibilitate de a clarifica orice nelamurire iar modulele sunt concepute intr-un stil dinamic, interactiv, astfel incat sa te tina angajat si interesat. In concluzie, daca esti in cautarea unui program care sa te ia de la zero la expert,cu un trainer care este cu adevarat pasionat de SEO si dedicat succesului tau, atunci “SEO Mastery” este pentru tine. Recomand cu caldura!
Igor Mocanu
Igor Mocanu
2024-03-13
Am parcurs și însușit cu o enormă placere cursul Nr. 1 În Google Maps și SEO Mastery prezentate de Iulian Ghisoiu, fondator Target Web. O mare de informații utile și bine structurate. Nici-o întrebare nu a rămas fără răspuns. Până la cursul SEO Mastery, practic nu-mi era cunoscută noțiunea de SEO si nu aveam idee ce este interiorul unui site. La finalul cursului SEO Mastery m-am ales cu strategii, tehnici bine fundamentate și testate. Am înțeles ca Optimizarea SEO al site-ului de fapt este dezvoltarea businessului prin prisma creării unui conținut valoros ce reflectă în mod natural produsul. Multumesc Target Web! Mulțumesc Iulian Ghisoiu!
Emanuel Modoran
Emanuel Modoran
2024-03-12
Recomand cu caldura SEO Mastery cu Iulian Ghisoiu. Am invatat SEO de la 0 in doar cateva luni de curs. SEO Mastery este un curs practic, nu doar teorie.
Laurentia Grigore
Laurentia Grigore
2024-01-30
Am inceput cursul Seo Mastery organizat de Target Web - Agentie SEO, este cel mai util curs la care am participat pana acum, structura cursului este extraordinara, am primit o multime de informatii valoroase si ajutor pentru a le pune in practica. La inceputul cursului site-ul meu era pe pozitia 74 in Google, acum la mijlocul cursului, desi nu am avut timp sa pun in practica toate informatiile primite, site-ul meu a ajuns pe pozitia 43. Recomand cu drag tuturor celor care doresc sa invete cum sa isi optimizeze singuri site-ul sau sa inceapa o cariera in SEO, cu siguranta aceste informatii le vor fi mai mult decat suficiente. Multumesc Target Web si Iulian Ghisoiu!
Victor Pandele
Victor Pandele
2023-12-31
Am invatat foarte multe despre SEO de la Iulian Ghisoiu fondatorul companiei Target Web. pentru mine a fost o experienta excelenta. Recomand!
Tasso 7
Tasso 7
2023-12-26
Among best of general merchandise shops.
Marius Filipescu
Marius Filipescu
2023-12-20
Experiență excelentă cu Target Web ! Colaborarea cu echipa lor a fost pur și simplu remarcabilă. Au reușit să îmbunătățească semnificativ vizibilitatea site-ului meu în motoarele de căutare și să aducă traficul la cote impresionante. Echipa lor de specialiști SEO demonstrează un nivel înalt de expertiză și dedicare. Comunicarea eficientă și rapoartele transparente m-au ținut mereu la curent cu progresul campaniei. Sunt recunoscător pentru rezultatele lor remarcabile și pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Recomand cu încredere Target Web tuturor celor care caută o agenție SEO de încredere și performantă. Este cu adevărat o alegere inspirată!

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.