0745.63.65.76
office@targetweb.ro

Participăm la #LoveDigital Social Media Growth Summit!

calendar2

Ai vreodată sentimentul că social media este un labirint complicat, dar știi că ascunde cheia succesului afacerii tale online? Avem soluția perfectă pentru tine!

Suntem entuziasmați să te invităm la #LoveDigital Social Media Growth Summit, un eveniment unic care îți va schimba perspectiva asupra social media și îți va transforma fiecare interacțiune într-o oportunitate de creștere.

Ce te așteaptă la #LoveDigital? Imaginează-ți că ai acces la peste 30 de experți în social media și marketing digital, pregătiți să-ți dezvăluie strategii și tactici care au generat succesul lor. În perioada 19-22 februarie, o să ai parte sesiuni pline de insight-uri valoroase, concepute să-ți crească vizibilitatea online și să te conecteze cu audiența ideală.

Iată ce vei descoperi la #LoveDigital Virtual Summit:

  • Strategii pentru încredere și autenticitate pe social media – învață cum să construiești o legătură sinceră cu audiența ta, esențială pentru orice afacere de succes.
  • Tehnici de creștere organică și automatizare pe social media – descoperă cum să-ți eficientizezi prezența online, economisind timp prețios.
  • Optimizarea profilului și personal branding – află cum să-ți crești vizibilitatea și să-ți construiești o imagine de brand puternică.
  • Analytics și adaptarea strategiei pe social media – înțelege datele care stau la baza deciziilor tale și cum să-ți ajustezi strategia pentru rezultate maxime.

Este locul unde Iulian Ghișoiu, CEO TargetWeb împreună cu ceilalți speakeri vom împărtăși secrete despre cum să străluciți în lumea social media. 💫

Vor fi 𝟰 𝘇𝗶𝗹𝗲 𝗽𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗶𝗻𝘂𝘁 𝗶𝗻𝘀𝗽𝗶𝗿𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 de la 30 de experți supertalentați în social media și marketing din România. 🌈

📚 Iulian va vorbi despre 𝗦𝗘𝗢 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗮 și despre cum aceasta poate să vă crească vizibilitatea în Google.

Ce vei afla de Iulian:

✅ Care este relatia dintre SEO si Social Media ? 

✅ Strategii SEO pentru profilele de Social Media

✅ Cum poate Social Media sa contribuie la un brand personal puternic ? 

✅ Cum calculezi scorul unui brand personal puternic in Google 

✅ Care este profilul de Social Media cu cel mai bun ROI ?

🎁 În plus, am pregătit un cadou special pentru toți cei care se alătură evenimentului!

𝗣𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗨𝗜𝗧𝗔!

🎉 Link-ul pentru înregistrare este https://www.launchtoscale.ro/a/2147814463/w6byoe8e

Să creștem împreună! 🚀💖

Photo of author
Iulian Ghisoiu
Iulian Ghișoiu are o experiență de peste 18 ani în servicii SEO, fiind unul dintre pionierii acestui serviciu de marketing online in Romania. Este managerul Target Web. Iulian este formator, speaker, expert SEO si trainer al cursului SEO Mastery.

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.