0745.63.65.76
office@targetweb.ro

Participam la HAZE Sphere Conference 2023

calendar2
HAZE Sphere Conference 2023

HAZE Central, o organizație formată dintr-un grup de tineri din zona Brașov – Covasna, va organiza pe 18 martie 2023 un eveniment de anvergură la nivel național, ce va avea loc la Hotel Aro Palace din Brasov.

HAZE Sphere Conference este tema evenimentului și va include prezentări și paneluri susținute de speakeri de renume, precum Vlad Stoica, Călin Donca, Radu Constantin, Bogdan Dumitru și mulți alții. Temele care vor fi abordate în cadrul conferințelor vor fi variate și se vor concentra pe subiecte de actualitate, precum Oportunități de Business, Femeia Antreprenor, Accesibilizarea Joburilor pentru persoanele cu dizabilități, Noua Generație și Digitalizarea.

Iulian Ghisoiu, CEO TargetWeb, cu o experienta de peste 18 ani in online marketing, va impartasi cu cei prezenti metode inedite de promovare in motoarele de cautare si oportunitati in online marketing.

HAZE Sphere Cocktail&Concert PARTY va fi partea de seară a evenimentului și va avea loc în aceeași locație, începând cu ora 20:00. La eveniment vor urca pe scenă Trupa Vandaal și DJ Bryz, oferind o atmosferă perfectă pentru networking. Toate măsurile de siguranță și igienă vor fi respectate, iar evenimentul va fi în conformitate cu legile în vigoare.

Organizatorii evenimentului estimează că vor fi prezenți între 200 și 300 de participanți, iar biletele pot fi achiziționate de pe site-ul https://m.iabilet.ro/bilete-brasov-haze-sphere-81178/

HAZE va utiliza evenimentul pentru a poziționa toți partenerii ca susținători ai temelor de impact din România, iar această inițiativă ar putea reprezenta un pas important în susținerea tinerilor antreprenori din zona Brașov – Covasna.

HAZE a fost fondat pe 5 februarie 2022 și a devenit cunoscut în rândul tinerilor prin comunitatea lor care oferă oportunități de călătorit și dezvoltare. În rândul oamenilor de business, organizația a devenit cunoscută prin aparițiile la evenimente de antreprenoriat, ca și echipă de coorganizare, ajutând giganții din industrie cu implicarea tineretului. Evenimentul de pe 18 martie reprezintă un nou pas pentru HAZE în susținerea tinerilor din zona Brașov – Covasna și pentru crearea de oportunități de dezvoltare a comunității.

Photo of author
Iulian Ghisoiu
Iulian Ghișoiu are o experiență de peste 18 ani în servicii SEO, fiind unul dintre pionierii acestui serviciu de marketing online in Romania. Este managerul Target Web. Iulian este formator, speaker, expert SEO si trainer al cursului SEO Mastery.

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.