0745.63.65.76
office@targetweb.ro

Participam la HAZE Sphere Conference 2023

calendar2
HAZE Sphere Conference 2023

HAZE Central, o organizație formată dintr-un grup de tineri din zona Brașov – Covasna, va organiza pe 18 martie 2023 un eveniment de anvergură la nivel național, ce va avea loc la Hotel Aro Palace din Brasov.

HAZE Sphere Conference este tema evenimentului și va include prezentări și paneluri susținute de speakeri de renume, precum Vlad Stoica, Călin Donca, Radu Constantin, Bogdan Dumitru și mulți alții. Temele care vor fi abordate în cadrul conferințelor vor fi variate și se vor concentra pe subiecte de actualitate, precum Oportunități de Business, Femeia Antreprenor, Accesibilizarea Joburilor pentru persoanele cu dizabilități, Noua Generație și Digitalizarea.

Iulian Ghisoiu, CEO TargetWeb, cu o experienta de peste 18 ani in online marketing, va impartasi cu cei prezenti metode inedite de promovare in motoarele de cautare si oportunitati in online marketing.

HAZE Sphere Cocktail&Concert PARTY va fi partea de seară a evenimentului și va avea loc în aceeași locație, începând cu ora 20:00. La eveniment vor urca pe scenă Trupa Vandaal și DJ Bryz, oferind o atmosferă perfectă pentru networking. Toate măsurile de siguranță și igienă vor fi respectate, iar evenimentul va fi în conformitate cu legile în vigoare.

Organizatorii evenimentului estimează că vor fi prezenți între 200 și 300 de participanți, iar biletele pot fi achiziționate de pe site-ul https://m.iabilet.ro/bilete-brasov-haze-sphere-81178/

HAZE va utiliza evenimentul pentru a poziționa toți partenerii ca susținători ai temelor de impact din România, iar această inițiativă ar putea reprezenta un pas important în susținerea tinerilor antreprenori din zona Brașov – Covasna.

HAZE a fost fondat pe 5 februarie 2022 și a devenit cunoscut în rândul tinerilor prin comunitatea lor care oferă oportunități de călătorit și dezvoltare. În rândul oamenilor de business, organizația a devenit cunoscută prin aparițiile la evenimente de antreprenoriat, ca și echipă de coorganizare, ajutând giganții din industrie cu implicarea tineretului. Evenimentul de pe 18 martie reprezintă un nou pas pentru HAZE în susținerea tinerilor din zona Brașov – Covasna și pentru crearea de oportunități de dezvoltare a comunității.

Photo of author
Iulian Ghisoiu
Iulian Ghișoiu are o experiență de peste 18 ani în servicii SEO, fiind unul dintre pionierii acestui serviciu de marketing online in Romania. Este managerul Target Web. Iulian este formator, speaker, expert SEO si trainer al cursului SEO Mastery.
Cornelia Nastase
Cornelia Nastase
2024-04-23
Recomand cu incredere atat Agentia Target Web cat si cursurile sustinute de Iulian! Sunt foarte multumita de serviciile oferite. Iulian este un profesionist si un model demn de urmat! Multumesc!
Matei Fuioaga
Matei Fuioaga
2024-04-22
Felicitări pentru munca depusă 🙏
Olteanu Carmen
Olteanu Carmen
2024-03-14
A fost o onoare sa particip la cursul SEO Mastery, un program care promite initierea in SEO de la zero. Cursul este exceptional, bine structurat in module logice, procesul de invatare fluid si inteles chiar si pentru cineva fara experienta anterioara in SEO. Ce mi-a placut in mod special, este faptul ca orice intrebare si-a gasit răspunsul; Iulian este o veritabila enciclopedie de SEO, cu o mare disponibilitate de a clarifica orice nelamurire iar modulele sunt concepute intr-un stil dinamic, interactiv, astfel incat sa te tina angajat si interesat. In concluzie, daca esti in cautarea unui program care sa te ia de la zero la expert,cu un trainer care este cu adevarat pasionat de SEO si dedicat succesului tau, atunci “SEO Mastery” este pentru tine. Recomand cu caldura!
Igor Mocanu
Igor Mocanu
2024-03-13
Am parcurs și însușit cu o enormă placere cursul Nr. 1 În Google Maps și SEO Mastery prezentate de Iulian Ghisoiu, fondator Target Web. O mare de informații utile și bine structurate. Nici-o întrebare nu a rămas fără răspuns. Până la cursul SEO Mastery, practic nu-mi era cunoscută noțiunea de SEO si nu aveam idee ce este interiorul unui site. La finalul cursului SEO Mastery m-am ales cu strategii, tehnici bine fundamentate și testate. Am înțeles ca Optimizarea SEO al site-ului de fapt este dezvoltarea businessului prin prisma creării unui conținut valoros ce reflectă în mod natural produsul. Multumesc Target Web! Mulțumesc Iulian Ghisoiu!
Emanuel Modoran
Emanuel Modoran
2024-03-12
Recomand cu caldura SEO Mastery cu Iulian Ghisoiu. Am invatat SEO de la 0 in doar cateva luni de curs. SEO Mastery este un curs practic, nu doar teorie.
Laurentia Grigore
Laurentia Grigore
2024-01-30
Am inceput cursul Seo Mastery organizat de Target Web - Agentie SEO, este cel mai util curs la care am participat pana acum, structura cursului este extraordinara, am primit o multime de informatii valoroase si ajutor pentru a le pune in practica. La inceputul cursului site-ul meu era pe pozitia 74 in Google, acum la mijlocul cursului, desi nu am avut timp sa pun in practica toate informatiile primite, site-ul meu a ajuns pe pozitia 43. Recomand cu drag tuturor celor care doresc sa invete cum sa isi optimizeze singuri site-ul sau sa inceapa o cariera in SEO, cu siguranta aceste informatii le vor fi mai mult decat suficiente. Multumesc Target Web si Iulian Ghisoiu!
Victor Pandele
Victor Pandele
2023-12-31
Am invatat foarte multe despre SEO de la Iulian Ghisoiu fondatorul companiei Target Web. pentru mine a fost o experienta excelenta. Recomand!
Tasso 7
Tasso 7
2023-12-26
Among best of general merchandise shops.
Marius Filipescu
Marius Filipescu
2023-12-20
Experiență excelentă cu Target Web ! Colaborarea cu echipa lor a fost pur și simplu remarcabilă. Au reușit să îmbunătățească semnificativ vizibilitatea site-ului meu în motoarele de căutare și să aducă traficul la cote impresionante. Echipa lor de specialiști SEO demonstrează un nivel înalt de expertiză și dedicare. Comunicarea eficientă și rapoartele transparente m-au ținut mereu la curent cu progresul campaniei. Sunt recunoscător pentru rezultatele lor remarcabile și pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Recomand cu încredere Target Web tuturor celor care caută o agenție SEO de încredere și performantă. Este cu adevărat o alegere inspirată!

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.