0745.63.65.76
office@targetweb.ro

Vorbim despre trenduri si secrete SEO la CLUJ BUSINESS DAYS 2018!

calendar2

CLUJ BUSINESS DAYS este cel mai important eveniment de business din Transivania care va avea loc in 4 si 5 iulie la Hotel Platinia si care va gazdui evenimente in premiera pentru antreprenori, manageri si directori de departamente. Pe parcusrul celor doua zile de festival antreprenorial, peste 100 de speakeri din tara si din strainatate iti vor dezvalui continut premium pentru toate tipurile de industrii de business.

Business Days este cea mai complexa platforma de afaceri, dezvoltare profesionala si personala din Romania, iar evenimentele din cadrul Business Days sunt singurele evenimente din Romania care efectueaza studii de piata pentru a afla nevoile, probleme si provocarile cu care se confrunta antreprenorii si managerii. Aceste studii de piata sunt realizate inaintea evenimentelor astfel incat temele si actiunile sa raspunda nevoilor actuale ale participantilor.

Conferintele din cadrul evenimentului Business Days vor aduce in Cluj, atreprenori, manageri si profesionisti cu peste 18 ani de expertiza acumulata in sectoare precum leadership, strategie, vanzari, resurse umane, online marketing, comunicare integrata si PR, finantarea afacerii, experti care vor tine conferinte si seminarii in 60 de manifestari cu continut relevant pentru toate industriile de business. Asadar, in zilele de 4 si 5 iulie, cei peste 700 de participanti asteptati la acest eveniment au ocazia de a afla informatii importante de la experti din diferite domenii de business despre cum sa isi dezvolte afacerile intr-un mod cat mai eficient, dar si cum sa fie mai echilibrati, mai atenti, mai implicati si totodata cum sa isi gestioneze finantele si sa devina mai buni comunicatori.

Anul acesta Iulian Ghisoiu, General Manager TargetWeb va fi unul dintre speakerii din cadrul evenimentului CLUJ BUSINESS DAYS 2018. Daca doresti ca business-ul tau online sa treaca la urmatorul nivel, sa fie mai vizibil in motoarele de cautare dar si mai profitabil, merita sa te inscrii la Business Days pentru ca Iulian “va da din casa” secrete si tehnici SEO de ultima ora. Vei afla in plus cum sa le pui in aplicare rapid si eficient.

Inscrierile la eveniment se fac pana pe data de 3 iulie pe site-ul Business Days: https://www.businessdays.ro/evenimente/cluj-business-days-2018/tipuri-de-acces, iar programul evenimentului poate fi consultat aici: https://www.businessdays.ro/evenimente/cluj-business-days-4-5-iulie-2018/program.

Photo of author
Malvina Blaga
Malvina este Specialist Marketing la TargetWeb.

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.