Optimizare Rata de Conversie

Optimizare Rata de Conversie

Optimizarea ratei de conversie (CRO) creste performanta site-ului prin cresterea ratei de vizitatori care vor fi convertiti in clienti. CRO te ajuta sa iti cresti vanzarile, Rata de Click (CTR) si alte goal-uri fara sa fie nevoie sa iti cresti numarul de vizitatori pe site.

Rezultatele ratei de conversie influenteaza ROI-ul din orice sursa de trafic sau campanie pe care o rulezi. Cu cat rata de conversie este mai mare, cu atat vei avea un ROI ( returnarea investitiei ) mai mare.

CRO te ajuta sa ai o performanta mai buna a promovarii site-ului, deoarece creste valoarea fiecarui vizitator si totodata sansa ca acel vizitator sa se transforme in client.

Tehnici CRO

A/B Split Testing

Crestere ROI

Credem ca o comunicare eficienta la inceputul colaborarii va duce la crearea unui serviciu de optimizare a ratei de conversie care ofere rezultate masurabile pentru cresterea venitului, a loialitatii vizitatorilor si a cotei de piata.

Effective Copyrighting

Suntem orientati spre obtinerea celor mai bune performante prin research continuu, development ambitios, teste riguroase si raportare meticuloasa. Echipa noastra de experti va analiza caile prin care vizitatorii interactioneaza cu site-ul tau si va dezvolta strategii pentru cresterea interactiunii clientilor si a ratei de conversie.

Te ajutam ca vizitatorii sa faca ce vrei tu sa faca pe site, echipa noastra este pregatita sa te ajute in optimizarea site-ului si sa iti creasca rata de conversie, sa furnizeze o strategie pe termen lung de optimizare a ratei de conversie.

41

CRO

6

Teste Analizate

15

Update de Design

9

Site Redesign

17

Testare A/B

61

Am adaugat Butoane Sociale

Convertim vizitatorii din Straini in Clienti Fideli

Echipa noastra foloseste cele mai bune tool-uri din industrie pentru colectarea si vizualizarea datelor in scopul luarii celor mai rapide si mai eficiente decizii. O vom face intr-un fel in care nu este obligatoriu sa schimbi codul pe site de fiecare data cand un test este creat in site.

Oferim cele mai eficiente tehnici de optimizare a ratei de conversie, teste A/B, testari multivariate, sau alte metode diferite cum ar fi schimbarea de template, proximitate, culori, campuri, sau modificari de navigare. Utilizam aceste informatii pana cand determinam care combinatie produce cea mai buna rata de conversie.

Utilizand o abordare de tip testare ne asiguram ca vom obtine cele mai bune rezultate pentru compania ta. Echipa noastra va testa constant si va verifica ce functioneaza si ce nu functioneaza, pentru ca un numar cat mai mare din vizitatorii site-ului tau sa fie convertiti in clienti.

Scrie-ne despre proiectul tau

Lasa-ne sa crestem business-ul tau online cu pasiune

Muncim pentru ca site-ul sa iti aduca un numar cat mai mare de clienti. Investeste din bugetul tau de marketing in strategia noastra de optimizare a ratei de conversie si primeste inapoi un ROI imediat

Testimoniale