0745.63.65.76
office@targetweb.ro

Ce este SEO (Optimizare SEO)?

SEO (Search Engine Optimization ) se traduce prin optimizare pentru motoarele de căutare. In Romania, se foloseste des expresia “Optimizare SEO”, care nu este tocmai corecta. Optimizarea pentru motoarele de cautare este considerată cea mai eficientă modalitate de promovare pe termen lung și reprezintă totalitatea procedurilor prin care un website avansează în motoarele de căutare. Tehnicile SEO ajuta la creșterea traficului organic tocmai pentru a obține mai mulți clienți. Alte informatii legate de subiectul “Ce este SEO“.

Ce inseamna SEO in 2024?

În ultimii ani, SEO a devenit un fel de marketing integrat. Nu mai este suficient să adaugi niște cuvinte cheie în titlu. Trebuie să ții cont de unde sunt elementele poziționate, cât de repede se încarcă website-ul și multe alte aspecte tehnice, legate de conținut, persuasiune si vânzări.

Dat fiind faptul că peste 2/3 din factorii de pozitionare sunt legați de factorul uman și că unul dintre cei mai importanți factori de poziționare este experiența unui utilizator pe website, sunt multe lucruri care pot fi realizate pentru imbunatatirea vizibilității, de la ce cuvinte cheie sunt folosite până la calitatea serviciilor și a produselor.

Pentru cuvintele cheie foarte competitive, expertiza și know-how-ul unei agenții SEO iți poate spune cuvantul, agenția te poate ajuta să ajungi mai ușor și mai rapid la rezultatele dorite.

optimizare seo

Curs SEO:

curs seo

Curs SEO Mastery: Devino expert SEO și încasează +4.500 de euro în fiecare lună.

Descoperă cum SEO te poate transforma într-un profesionist de top în marketing online, cu venituri de până la 3-5 ori mai mari. Inscrie-te în lista de așteptare pentru a învăța:

 • Fundamentele SEO și cum acestea te pot ajuta să câștigi mai mult chiar și decât în străinătate.
 • Importanța crucială a SEO în marketingul digital.
 • Funcționarea detaliată a motoarelor de căutare și a algoritmilor Google în 2024.
 • Aplicabilitatea SEO pentru diverse tipuri de afaceri.
 • Tehnici de creștere a traficului și a vânzărilor prin SEO eficient.
 • Optimizarea locală SEO pentru afaceri de proximitate.
 • Rolul inteligenței artificiale în SEO.
 • Utilizarea și identificarea eficientă a cuvintelor cheie.
 • Strategii pentru a deveni un expert SEO recunoscut.
 • Cum să atragi clienți constant pentru serviciile tale SEO.

Cât durează un serviciu SEO?

Durata unui serviciu de optimizare SEO poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv complexitatea proiectului, obiectivele stabilite, starea actuală a site-ului web, concurența din industrie și resursele disponibile. Iată câteva aspecte de luat în considerare:

 1. Analiza Inițială și Strategia: În faza inițială, care poate dura de la câteva săptămâni la câteva luni, se efectuează o analiză detaliată a site-ului web și a concurenței. Se stabilește o strategie SEO personalizată, incluzând optimizarea tehnică, conținutul și construirea de link-uri.
 2. Implementare: După stabilirea strategiei, începe implementarea. Acest proces se realizează la TargetWeb în primele 2 luni, dar timpul acesta poate fi puțin diferit în funcție de complexitatea și amploarea modificărilor necesare.
 3. Monitorizare și Optimizare Continuă: SEO este un proces continuu. Chiar și după implementarea inițială, este important să se monitorizeze performanța și să se facă ajustări. Aceasta este o etapă continuă, deoarece algoritmii motoarelor de căutare se schimbă constant, iar concurența se poate adapta de asemenea.
 4. Rezultate Vizibile: Deși modificările inițiale pot avea un impact rapid, în general, este nevoie de 6 luni până la un an pentru a vedea rezultate semnificative în clasamentul și traficul organic.
 5. Angajament pe Termen Lung: SEO este cel mai eficient când este abordat ca și o investiție pe termen lung. Strategiile pe termen scurt pot aduce beneficii imediate, dar pentru rezultate durabile, este necesară o abordare constantă și adaptabilă.

Care sunt beneficiile unui serviciu de optimizare SEO?

 • Obtii pozitionarea in primele rezultate din motoarele de cautare
 • Beneficiezi de promovare pe sute de publicatii online, care iti vor trimite clienti.
 • Devii un brand credibil, deoarece oamenii au incredere in rezultatele din Google
 • ROI-ul este mult mai bun in comparatie cu alte canale de marketing online
 • Rezultatele pot fi masurate si corelate cu cresterea vanzarilor
 • SEO imbunatateste experienta utilizatorilor.
 • Cresti vizibilitatea brand-ului si ajungi in fata site-urilor concurente.

Ce servicii SEO realizează o agenție?

Ce responsabilitati are agentia/specialistul SEO?

 • sa foloseasca toate strategiile pe care le cunoaste pentru a creste traficul organic
 • sa aplice toate cunostintele pe care le are pentru a optimiza website-ul on-page si off-page intr-un mod corect
 • sa le explice clientilor inca de la demarare despre actiunile pe care le va intreprinde
 • sa ofere periodic rapoarte prin care sa explice care sunt actiunile pe care le-a intreprins
 • sa fie la curent cu toate schimbarile de algoritm Google

Vezi toate responsabilitatile unui specialist SEO aici

Stie agentia SEO cum sa iti rezolve problemele grave de continut duplicat?

Una dintre cele mai grave probleme de optimizare SEO intalnite este continutul duplicat. Am identificat-o la multi clienti din diferite industrii.

Simti ca website-ul tau poate mai mult dar nu iti explici de ce progresul nu este cel dorit?

Ei bine, rezolvarea acestui tip de problema foarte grava poate fi start-ul de la care vizibilitatea site-ul tau in motoarele de cautare se va imbunatati

Cat de grava este canibalizarea cuvintelor cheie pentru site-ul tau?

Un alt issue SEO extrem de important si pe care putini oameni il cunosc este reprezentat de canibalizarea cuvintelor cheie. In agentia noastra realizam pentru toti clientii un set de implementari SEO pentru imbunatatirea performantelor din punct de vedere tehnic, legate de continut dar si de cresterea autoritatii. Iar una dintre implementarile foarte importante este legata de rezolvarea problemelor de canibalizare a cuvintelor cheie.

Cat de important este rich snippets din punct de vedere SEO?

Daca detii un magazin online si ai auzit ca snippetul imbunatatit te poate ajuta sa performezi mai bine, este adevarat. Poti beneficia de o vizibilitate mult mai buna daca este implementat corect de catre compania sau specialistul SEO care are experienta in implementarea schemelor de tip JSON-LD sau microdata.

Vrei sa-ti ajuti clientii sa gaseasca business-ul tau mai rapid?

Apeleaza la serviciile de optimizare SEO ale TargetWeb si beneficiaza de 16 ani de experienta cu rezultate dovedite

Cat de mult conteaza continutul pentru SEO in 2024?

De multi ani circula pe Internet expresia populara “Content is King”. Probabil ai auzit si tu de ea. Dar agentia ta SEO a auzit ? In procesul lunar de SEO, ne alocam o mare parte din timp pentru a crea continut de valoare pentru clientii nostri, astfel incat prezenta lor in online sa fie uimitoare. Creăm continut care converteste si care aduce plus-valoare.

Hei, dar ce inseamna continut de valoare?

Continut valoros este acel continut pe care merita sa il citesti cap-coada, si pe care merita sa il share-uiesti. Ce poate fi mai bun de atat?

De ce este important SEO pentru cautari vocale ?

Principalul motiv este ca in perioada urmatoare numarul de cautari vocale pe mobile il va depasi pe cel realizat prin tastare, si dupa cum stii cei mai multi utilizatori care ajung pe website-uri sunt utilizatori de mobile.

Optimizarea pentru cautari vocale functioneaza foarte bine pentru afaceri locale, cum ar fi spre exemplu hoteluri, restaurante, cafenele, agentii imobiliare locale, agentii de turism locale, site-uri de anunturi, etc , dar este utila si pentru site-uri care ofera servicii, pentru bloguri, site-uri de stiri sau magazine online.

Care sunt preturile pentru servicii SEO in 2024?

Tarifele pentru servicii de optimizare SEO depind de urmatoarele:

 • Care sunt obiectivele solicitate
 • Stadiul actual din punct de vedere SEO
 • Competitori si eforturile lor de SEO
 • Platforma site-ului dumneavoastra
 • Urgenta – Cat de rapid aveti nevoie de rezultate?
 • Diferite nevoi specifice business-ului

Cat costa SEO ?

Te invitam sa urmaresti un video in care se explica structura de pret a serviciilor SEO in industrie, si cum sa alegi in functie de aceasta structura.

Pretul SEO in general este intre 500 si 2000 euro lunar

Acest buget contine toate serviciile ( keyword research, content marketing, SEO on-page si off-page, comunicate de presa, PR, influenceri, monitorizare, raportare si imbunatatire rezultate)

Solicita ofertă și beneficiază de un preț corect. Iti garantăm succesul

Cum arata  o strategie de optimizare SEO eficienta in 2024?

Care sunt principalele elemente pe care le optimizam?

SEO s-a schimbat foarte mult în ultimii ani și s-a transformat dintr-un joc al manipulării Google, joc în care era suficient să adaugi niște cuvinte cheie la metataguri sau în url, într-un proces complex de marketing care pune pe primul loc utilizatorul. Plecând de la această premiză, majoritatea setărilor SEO sunt în general realizate pentru utilizatori, cum ar fi spre exemplu poziționarea elementelor din site, cât de repede se încarcă website-ul și multe alte aspecte tehnice. Dat fiind faptul că cel mai important factor de poziționare este experiența unui utilizator pe website, multe elemente de marketing pot fi luate în considerare, de la ce cuvinte cheie sunt folosite, până la calitatea serviciilor și a produselor.

Lumea spune că e ceva misterios, greu de înțeles și care necesită extrem de multe cunoștințe tehnice. În realitate, SEO sau optimizarea pentru motoarele de căutare nu este un proces foarte complicat. Dacă ești persistent cu lucrurile care contează cu adevărat (conținut de calitate și distribuție pe măsură), în cele din urmă te vei poziționa în top, pas cu pas. SEO este o prescurtare pentru “optimizare pentru motoare de căutare.” Așadar, deși des folosit, Optimizare SEO e un fel de pleonasm. Conceptul a apărut odată cu motoarele de căutare precum Google. Pentru a înțelege cum funcționează SEO trebuie să înțelegem cum funcționează motoarele de căutare. Un motor de căutare este o bază de date. Această baza de date conține informații despre website-urile disponibile pe internet. Scopul motorului de căutare este să afișeze cel mai relevant rezultat în funcție de termenul cheie utilizat la căutare. Această potrivire este realizată de un algoritm matematic extrem de complex. Deși nu este primul motor de căutare, Google a inovat algoritmii matematici din spatele motorului de căutare, făcând rezultatele din căutări mult mai relevante pentru utilizatori.
De-a lungul anilor, numărul website-urilor a crescut, iar clasificarea rezultatelor a devenit din ce în ce mai dificilă. Totul este în continuă schimbare și trebuie să fim mereu cu un pas în față pentru menține pozițiile.

La TargetWeb, serviciul SEO se împarte în 4 mari secțiuni, care sunt realizate pe toata perioada contractuala :

Optimizarea site-ului din punct de vedere tehnic
( Optimizare SEO on-page )

Optimizarea site-ului pentru cresterea relevantei continutului
( Optimizare SEO on-page )

Servicii SEO off-page

Monitorizare rezultate

1.Elemente SEO Tehnice

În principal, elementele tehnice pot varia de la lucruri simple ca structura teoretică a unor URL-uri la implementarea acestei structuri utilizând PHP. Iata cateva elemente tehnice optimizate de catre specialistii TargetWeb:

Structură SEO și URL-uri:

Sunt două tipuri de structuri: cea generală de link-uri / URL-uri și cea a codului din spatele site-ului. Ambele sunt importante. Structura generală ajută motoarele de căutare să înțeleagă mai bine website-ul și, totodată, ajută utilizatorii să îl navigheze mai ușor. O structură bună definește un website de succes.

Dacă vrei să afli mai multe, citește acest articol despre cum să ai o structură SEO bună.

Cât despre structura din codul sursă a website-ului, aceasta este definită de către programator. Structura unei pagini trebuie să aibă în vedere o ordine logică a elementelor cât și a codului sursă.

O structură proastă poate duce la un website încet. De exemplu, multe platforme precum WordPress utilizează plugin-uri. De multe ori, aceste plugin-uri încarcă script-uri pe toate paginile website-ului, chiar dacă acestea sunt necesare doar pe anumite pagini. Un exemplu bun sunt sliderele.

Pe lângă faptul că omoară conversiile, de cele mai multe ori acestea încarcă script-ul pentru slider pe toate paginile, chiar dacă sliderul este utilizat în 99.9% din cazuri doar pe pagina principală. Un alt exemplu este ordinea elementelor în HTML și CSS.

Clasele CSS trebuie să încarce afișarea elementelor HTML în ordine. Nu e bine dacă scrii o clasă pentru subsol înaintea unei clase pentru antentul paginii, deoarece utilizatorul va avea mai întâi contact cu antetul și este util ca acesta să fie primul care se încarcă. În caz contrar, subsolul se va încărca în afara câmpului vizual al utilizatorului, iar acesta va vedea un ecran alb.

Viteză de încărcare (viteza siteului) :

Viteza de încărcare a website-ului este extrem de importantă pentru a te poziționa sus. Utilizatorii nu mai au răbdare, mai ales de când au început să migreze masiv spre dispozitivele mobile. Dacă websiteul tău se încarcă încet, trebuie acordata o atenție deosebita la dimensiunea imaginilor, la calitatea serverului și la codul sursă a website-ului

Securitate:

Securitatea a devenit o prioritate pentru motoarele de căutare, în special în ultimii ani, de când numărul de atacuri virtuale a crescut. Așadar, securitatea este o prioritate și pentru SEO. Google vrea ca informațiile utilizatorilor să fie în siguranță. Primul pas către siguranța informațiilor utilizatorilor tăi este să instalezi un certificat SSL. Acesta va proteja utilizatorii de cele mai comune atacuri. De asemenea, e bine să îi informezi atunci când completează informații sensibile. Totodată, trebuie să ținem cont că securitatea datelor poate fi importantă și din punct de vedere legal, mai ales după 25 Mai 2018, de când s-a instaurat GDPR.

Elemente de Canibalizare

Continut duplicat

Implementare date structurate

Integrare Opengraph

Rezolvare redirectionari, probleme de crawling si indexare

2. Optimizare SEO – Continut

Partea legata de cresterea relevantei continutului este considerată cea mai importantă. Chiar dacă experiența tehnică este una mai slabă, un conținut bun poate salva situația și poate lăsa utilizatorul mulțumit. Iată care sunt cele mai importante elemente optimizate de catre specialistii SEO TargetWeb:

Cuvinte cheie:

Fără cuvinte cheie, website-ul tău nu este optimizat. Vedem asta la zeci de clienți noi. Vin și spun că website-ul a mai fost optimizat în trecut de alți experți (fără succes), ca noi să observăm apoi că titlurile și heading-urile nici măcar nu conțin cuvintele cheie. Aceste lucruri sunt de bază atunci cand discutam de servicii SEO. Dacă vrei să te poziționezi sus pentru cuvântul cheie “optimizare SEO” în Google, trebuie să ai cuvântul Optimizare SEO în conținut! Desigur, nu trebuie să îl introduci de mii de ori, ci în mod natural. Cu toate acestea, dacă un cuvânt cheie nu există deloc în pagină, este destul de greu să te poziționezi în top pentru acel cuvânt.

Conținut, Titluri, Heading-uri & Descrieri Meta :

Conținutul este elementul cheie în jurul căreia se învârte optimizarea, fie ca acesta este text, video, imagine sau audio. Nu putem spune ce facem un conținut bun, deoarece acest lucru variază de la audiență la audiență. Un lucru, totuși, este sigur. E bine să fie structurat și cât mai lung. Știm, “oamenii nu citesc articole lungi”, auzim asta mereu, dar nu este adevărat. Dacă ai hemoroizi, vei citi și 150.000 de cuvinte doar ca să scapi de ei. Faptul că citești acest paragraf demonstrează că deja ai parcurs 50% dintr-un articol de aproape 2000 de cuvinte. Probabil ți-a fost util faptul că am structurat acest articol pe mai multe subcapitole. Acest lucru este extrem de util, deoarece ajută oamenii să filtreze informația. De exemplu, poate că deja știai ce este On Page SEO. Puteai sări direct la partea cu Off Page foarte ușor. Pe lângă conținut, e bine să ținem cont de elementele cheie din pagină, și anume Titlu, H1 și Descrieri Meta. Titlul este elementul cel mai important. Acesta apare în Google și trebuie să conțină cuvintele cheie. TargetWeb te poate ajuta la crearea unor descrieri care sa creasca rata de click si numarul de vizitatori pe site, iar in plus sa ajute al cresterea relevantei continutului.

UX:

Dacă experiența utilizatorilor nu este bună, motoarele de căutare vor ști acest lucru. De exemplu, se știe că pop-up-urile enervează oamenii la culme. Ai multe pop-up-uri? Ai probabil un UX slabuț. Utilizatorii vor emite diverse semnale către motoarele de căutare, cum ar fi apăsarea butonului ‘înapoi’ după doar 3-5 secunde de la vizitarea site-ului. Aceste semnale vor dicta în timp performanța unui website în motoarele de căutare.

Imagini:

Imaginile sunt și ele conținut. Deși în mare parte atenția ar trebui îndreptată spre partea tehnică (dimensiuni mari = viteză mică de încărcare), imaginile pot conține și cuvinte cheie. Ne ajutam clientii sa creasca numarul de vizite din Google Images, care este al 2-lea cel mai mare motor de cautare din lume. Stim cum sa o facem pentru ca am facut-o pentru o multime de clienti.

3. Optimizare SEO Off Page

Off Page SEO reprezintă toate elementele ce se petrec în afara unui website, dar care afectează performanțele acestuia în motoarele de căutare. În general, aceasta activitate off page se manifestă prin link-uri, dar sunt multe elemente care intră în acțiune la mijloc.

Backlink-uri:

Deși multă lume spune că nu este nevoie de link-uri pentru a fi pe primele poziții în motoarele de căutare, adevărul este că backlink-urile încă sunt importante pentru SEO. Backlink-urile sunt link-uri de la alte website-uri către website-ul tău. Ele acționează ca niște voturi. Cu cât mai multe persoane diferite te votează, cu atât mai multă încredere vei inspira motoarelor de căutare că website-ul tău este popular, relevant și internauții sunt interesați de el. Cu toate acestea, nu este bine să te grăbești să obții cât mai multe link-uri. Mulți deținători de website-uri au făcut asta în trecut, iar Google a creat un sistem ce îi penalizează pe cei care încearcă să trișeze. Google vrea ca link-urile să fie obținute în mod natural, fără să fie cumpărate sau create artificial. Pentru a avea succes, e bine să obții link-uri de la website-uri de renume, relevante audienței și tipului tău de conținut. Dacă vrei să afli mai multe, iată un articol despre cum să faci link building pentru website-ul tău.

Social Media ajuta la SEO:

Activitatea de pe platformele de socializare poate influența dramatic performanțele unui website în Google. Deși Google susține că share-urile și like-urile nu afectează SEO, acest lucru nu este tocmai adevărat. Poate că, direct, share-urile nu fac parte din algoritm. Este logic, din moment ce nu toate paginile de Facebook sunt publice. Trebuie să luăm totuși în considerare că unele sunt. Ele sunt link-uri, iar share-urile reprezintă alte link-uri la rândul lor. De asemenea, nu putem exclude faptul că Social Media este util pentru distribuția de informatii. Poate că un share nu contează pentru SEO, dar dacă acel share ajunge la persoana potrivită (un blogger, de exemplu), s-ar putea transforma intr-un link către website-ul tău.

4. Monitorizare Servicii SEO

Monitorizarea este un element cheie în SEO. Fără să monitorizezi, nu poți observa progresul. Monitorizearea traficului, a link-urilor obținute și a efectelor permutării elementelor în site nu poți ști niciodată ce funcționează și ce nu. Pentru ca o strategie SEO să fie eficientă, implementarea unui sistem bun de monitorizare ar trebui să fie o prioritate. Dacă nu ești sigur cum poți monitoriza activitatea și traficul website-ului tău, îți recomandăm să citești acest articol despre cum să implementezi Google Analytics.

Concluzie:

SEO este un proces complex dar, în esență, se bazează pe niște lucruri simple. Atâta timp cât le vei face cu perseverență, vei observa progres. Cu toate acestea, detaliile tehnice și subtilitățile pot de foarte multe ori să facă diferența dintre o campanie SEO cu adevărat eficientă și de succes.

Clienti Optimizare SEO

Pentru care lucram sau am lucrat

Studii de caz

Studiu de caz Local SEO pentru o clinica stomatologica din Alba Iulia, pentru care am reusit performante deosebite.

A ajuns pe prima pozitie in Google la cautarea celor mai cautate cuvinte cheie din nisa.

A obtinut cea mai buna vizibilitate intr-o nisa foarte competitiva: fashion

Am aplicat o tehnica SEO bazata content marketing si cu focus pe Branding pentru obtinerea de clienti din cautari long-tail.

Acest site a ajuns pe prima pagina din Google in 4 luni de la demarare pentru diferite cuvinte cheie competitive

Apis Blaj a obtinut prima pozitie in Google in mai putin de un an.

Am crescut rata de conversie, gradul de uzabilitate, numarul de link-uri spre site, autoritatea site-ului, traficul organic.

Vezi toate Studiile de Caz

Parteneri

Intrebari frecvente despre optimizare SEO

Realizati un audit SEO inainte de demarare?

Putem realiza un audit SEO in care sa identificam cele mai multe probleme pe care le poate avea un site. Target Web iti poate furniza un audit SEO profesional in mod GRATUIT, asa ca nu mai sta pe ganduri. Completeaza formularul si vom reveni cu toate detaliile necesare.

Cat costa un serviciu de optimizare SEO?

Fiecare campanie este unica, obiectivele sunt unice. Preturile noastre se stabilesc in urma unei analize amanuntite a stadiului SEO actual, in urma stabilirii obiectivelor dorite.

Transmiteti rapoarte de pozitionare si cu evolutia traficului organic?

DA, vei primi rapoarte saptamanale si lunare. In plus, ai acces online la tool-uri de raportare in timp real a activitatii si a pozitiilor site-ului in Google si alte motoare de cautare, 24/24

Va ocupati de content marketing?

DA, copywriterii nostri specializati vor scrie articole memorabile, despre serviciile oferite sau produsele pe care le comercializezi

Obtineti link-uri din site-uri de presa, advertoriale si transmiteti comunicate de presa?

DA. Colaboram cu peste 700 de bloggeri care pot ajuta la crestere brand awareness-ului si a popularitatii site-urilor clientilor nostri. In plus, in cadrul tuturor contractelor noastre SEO, putem transmite comunicate de presa catre baza noastra de peste 1800 de jurnalisti. Specialistii nostri au experienta si know-how-ul necesar pentru a obtine o autoritate din ce in ce mai buna a site-urilor clientilor nostri.

Cornelia Nastase
Cornelia Nastase
2024-04-23
Recomand cu incredere atat Agentia Target Web cat si cursurile sustinute de Iulian! Sunt foarte multumita de serviciile oferite. Iulian este un profesionist si un model demn de urmat! Multumesc!
Matei Fuioaga
Matei Fuioaga
2024-04-22
Felicitări pentru munca depusă 🙏
Olteanu Carmen
Olteanu Carmen
2024-03-14
A fost o onoare sa particip la cursul SEO Mastery, un program care promite initierea in SEO de la zero. Cursul este exceptional, bine structurat in module logice, procesul de invatare fluid si inteles chiar si pentru cineva fara experienta anterioara in SEO. Ce mi-a placut in mod special, este faptul ca orice intrebare si-a gasit răspunsul; Iulian este o veritabila enciclopedie de SEO, cu o mare disponibilitate de a clarifica orice nelamurire iar modulele sunt concepute intr-un stil dinamic, interactiv, astfel incat sa te tina angajat si interesat. In concluzie, daca esti in cautarea unui program care sa te ia de la zero la expert,cu un trainer care este cu adevarat pasionat de SEO si dedicat succesului tau, atunci “SEO Mastery” este pentru tine. Recomand cu caldura!
Igor Mocanu
Igor Mocanu
2024-03-13
Am parcurs și însușit cu o enormă placere cursul Nr. 1 În Google Maps și SEO Mastery prezentate de Iulian Ghisoiu, fondator Target Web. O mare de informații utile și bine structurate. Nici-o întrebare nu a rămas fără răspuns. Până la cursul SEO Mastery, practic nu-mi era cunoscută noțiunea de SEO si nu aveam idee ce este interiorul unui site. La finalul cursului SEO Mastery m-am ales cu strategii, tehnici bine fundamentate și testate. Am înțeles ca Optimizarea SEO al site-ului de fapt este dezvoltarea businessului prin prisma creării unui conținut valoros ce reflectă în mod natural produsul. Multumesc Target Web! Mulțumesc Iulian Ghisoiu!
Emanuel Modoran
Emanuel Modoran
2024-03-12
Recomand cu caldura SEO Mastery cu Iulian Ghisoiu. Am invatat SEO de la 0 in doar cateva luni de curs. SEO Mastery este un curs practic, nu doar teorie.
Laurentia Grigore
Laurentia Grigore
2024-01-30
Am inceput cursul Seo Mastery organizat de Target Web - Agentie SEO, este cel mai util curs la care am participat pana acum, structura cursului este extraordinara, am primit o multime de informatii valoroase si ajutor pentru a le pune in practica. La inceputul cursului site-ul meu era pe pozitia 74 in Google, acum la mijlocul cursului, desi nu am avut timp sa pun in practica toate informatiile primite, site-ul meu a ajuns pe pozitia 43. Recomand cu drag tuturor celor care doresc sa invete cum sa isi optimizeze singuri site-ul sau sa inceapa o cariera in SEO, cu siguranta aceste informatii le vor fi mai mult decat suficiente. Multumesc Target Web si Iulian Ghisoiu!
Victor Pandele
Victor Pandele
2023-12-31
Am invatat foarte multe despre SEO de la Iulian Ghisoiu fondatorul companiei Target Web. pentru mine a fost o experienta excelenta. Recomand!
Tasso 7
Tasso 7
2023-12-26
Among best of general merchandise shops.
Marius Filipescu
Marius Filipescu
2023-12-20
Experiență excelentă cu Target Web ! Colaborarea cu echipa lor a fost pur și simplu remarcabilă. Au reușit să îmbunătățească semnificativ vizibilitatea site-ului meu în motoarele de căutare și să aducă traficul la cote impresionante. Echipa lor de specialiști SEO demonstrează un nivel înalt de expertiză și dedicare. Comunicarea eficientă și rapoartele transparente m-au ținut mereu la curent cu progresul campaniei. Sunt recunoscător pentru rezultatele lor remarcabile și pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Recomand cu încredere Target Web tuturor celor care caută o agenție SEO de încredere și performantă. Este cu adevărat o alegere inspirată!

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.