0745.63.65.76
office@targetweb.ro

Ne vedem la Meet Magento Romania 2019, evenimentul specialistilor in e-commerce

calendar2

Evenimentul Meet Magento, aflat la a VI-a ediție, face parte din cea mai mare serie de conferințe de eCommerce din întreaga lume, evenimente similare fiind organizate anual în peste 30 de țări precum SUA, Rusia, Brazilia, Germania, Italia, Spania, Elveția și Polonia.

Ediția din România a conferinței Meet Magento se va desfășura anul acesta pe 26 și 27 septembrie, la București, la Sheraton Bucharest Hotel. Până anul acesta, evenimentul avea loc în Cluj-Napoca. Conferințele Meet Magento oferă acces către comunitățile regionale din spatele industriei eCommerce, făcând legătura între comercianți, furnizori de servicii, lideri de opinie și dezvoltatori Magento din cadrul agențiilor specializate.

”Aducem în București cea mai mare conferință de eCommerce pentru platforma Magento, din dorința de a reuni într-un număr cât mai mare cei mai buni specialiști din eCommerce-ul românesc și împreună să găsim soluții la cele mai importante probleme ale industriei și să arătăm cât de simplu este acum să începi un businesss în online sau să îl extinzi pe cel existent”, spune Vlad Stănescu, CTO Blugento.

Editia din acest an este organizata chiar de catre Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluții de eCommerce bazate pe platforma Magento.

In cadrul evenimentului vor avea loc o serie de workshop-uri si dezbateri despre Magento, cele mai noi tehnologii, tips and tricks din sfera Magento, dar pe langa acestea vor exista si workshop-uri dedicate marketingului online. La conferinta vor lua parte si numerosi speakeri internationali, reprezentanti ai unor importanti jucatori din eCommerce, IT si Marketing precum Adobe sau Magento. In acest an, Iulian Ghisoiu, CEO al agentiei SEO TargetWeb, va impartasi din experienta de peste 15 ani in SEO. Vei afla de la el 7 secrete SEO la magazinele online Magento (de care probabil nu ții cont) , si iti promitem ca vei pleca de la eveniment cu foarte multe informatii pe care o le poti pune in practica foarte usor.

Unul dintre lucrurile care transforma Meet Magento intr-una dintre cele mai importante conferinte de eCommerce se datoreaza faptului ca aceasta ofera oportunitati unice de a interactiona cu experti din domeniu eCommerce. Aici poti obtine noi contacte, poti discuta despre trendurile viitorului, insa te vei putea bucura totodata si de o energie foarte pozitiva din partea comunitatii prezente la eveniment.

Biletele pot fi achizitionate pe https://ro.meet-magento.com/shop/, preturile incepand de la 55 Euro. Ne vedem acolo! 🙂

Photo of author
Andrei Ciocan
Andrei este copywriter la TargetWeb, ii place sa scrie si sa danseze. Este super pasionat de jocurile pe calculator dar si de fotografie.

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.