Marketing Afiliat

Marketing Afiliat

Iti usuram intrarea in sistemele de marketing afiliat pentru ca tu sa vinzi mai mult.

Marketingul Afiliat este o forma de publicitate online prin care consta in remunerarea unui afiliat care iti trimite din site-ul lui un vizitator care realizeaza in site-ul tau o achizitie. Practic platesti doar pentru traficul care iti aduce vanzari, iar traficul suplimentar este considerat TRAFIC GRATUIT.

Marketingul Afiliat are rezultate excelente atunci cand este combinat cu alte forme de publicitate cum ar fi optimizarea pentru motoarele de cautare, email marketing, campanii de publicitate platita in retelele sociale sau in motoarele de cautare, etc. Acest tip de publicitate are rezultate foarte bune pentru magazine virtuale, site-uri de turism, servicii.

Avantajul acestui tip de promovare este ca aveti un control foarte bun asupra site-urilor afiliatilor, respectiv puteti aproba doar site-urile care credeti ca va poate aduce cele mai bune performante. O retea de marketing afiliat de succes si care sa va aduca trafic de calitate si care sa converteasca se realizeaza in timp si in baza unui plan.

Un marketing afiliat de succes implica cunostinte de business cum ar fi studiul concurentei, flexibilitate in valoarea comisioanelor oferite. De asemenea sunt necesare cunostinte de programare pentru ca multe cazuri sunt necesare realizarea unor feed-uri pentru ca afiliatii sa poate promova produse sau anunturi valide.

14

Campanii de Marketing Afiliat

814

Afiliati Monitorizati

Studii De Caz

Vezi Toate Studiile

Te putem ajuta sa iti promovezi prin marketing afiliat afacerea sau produsele si sa iti depasesti concurenta. Dispunem de experienta tehnica si strategica necesara care ne permite sa iti conectam brand-ul cu retele multiple de marketing afiliat si cu publisherii potriviti pentru ca tu sa ai un numar cat mai mare de vanzari.

Este foarte important sa fie pastrata si mentinuta o relatie cu site-urile de afiliere prin asigurarea ca vor fi platite comisioanele in termenul limita agreat. Credem ca succesul unei campanii de succes este pastrarea unei relatii de succes cu afiliatii pentru pastrarea increderii in brand, astfel expertii nostri folosesc strategii care sa va ajute in cresterea increderii in brand si cresterea numarului de vanzari in acelasi timp.

Te Putem Ajuta ?

Lasa-ne sa te ajutam la cresterea numarului de vanzari, cu pasiune

Putem administra campania de marketing afiliat pentru afacerea ta si stim cum sa sa motivam afiliatii sa vanda mai multe produse. Stim care sunt cele mai bune retele de afiliere si cum sa crestem afacerea ta prin marketing afiliat.