0745.63.65.76
office@targetweb.ro

De ce compania ta are nevoie de servicii SEO ?

calendar2

google_CTR

SEO este unul dintre cele mai putin intelese concepte din online. Cel putin in tara noastra, stimati cititori, sunt zeci de asa zise “agentii SEO” care doar cred ca stiu SEO, pe cand in realitate sunt doar niste agentii de penalizat clienti si cu rezultate mai mult decat mediocre. Din acest motiv, daca nu stiti ceva in acest domeniu sa nu va faceti probleme, este mai bine sa nu faceti SEO decat sa il faceti prost si sa va treziti cu site-ul penalizat.

Trecand peste acest aspect, in vanzarile online SEO este un secret magic pe care toti webmasterii vor sa il descopere, deoarece prin SEO afacerea ta poate obtine un numar foarte calitativ si cantitativ de clienti. Deasemenea, s-a demostrat ca SEO are cel mai bun ROI. Facut asa cum trebuie, site-ul tau se poate transforma dintr-un no-name intr-o autoritate din domeniul tau. Ii poate oferi afacerii tale vizibilitate, trafic, o rata de conversie mai mare, branding, credibilitate.

Functioneaza foarte bine. Multi au precizat ca SEO a murit odata cu update-urile Penguin si Panda de la Google. Noi spunem ca SEO evolueaza, iar serviciile de optimizare inca functioneaza foarte bine. Inginerii motoarelor de cautare admit ca linkurile sunt cel mai important factor de pozitionare, astfel incat lucrurile sunt foarte clare in acest sens.

Competitorii tai fac SEO. SEO este un proces care nu se termina, este o lupta continua in care trebuiesc adaugate mereu ingrediente noi. Mereu se schimba cate ceva, iar adaptarea la schimbarile motoarelor de cautare  face obligatorie implementarea unei strategii SEO coerente, pe care numai o companie cu experienta o cunoaste. Este usor de inteles ca daca nu vei face tu SEO, o fac concurentii tai, pentru ca au ajuns acolo pe primele rezultate prin SEO.

Cel mai bun raport cost-rentabilitate. SEO ofera cel mai bun ROI ( rata de returnare a investitiei) , in comparatie cu alte medii PPC, social media, email marketing, marketing afiliat, TV, ziare, etc. SEO este o investitie, nu un cost, iar aceasta investitie se poate realiza printr-un abonament SEO lunar in care primesti beneficii foarte importante.

Sursa imensa de trafic. Traficul de Internet creste, la fel si cel al motoarelor de cautare. Obtinerea unei pozitii foarte bune in motoarele de cautare in acest moment poate insemna ca in urmatorii ani daca iti pastrezi pozitia buna, poti obtine un trafic dublu, triplu sau chiar inzecit, pe langa o clientela fidela.

SEO este o parte importanta din strategia ta de marketing. SEO trebuie sa faca parte dintr-un tot, in care trebuie sa mai adaugi social media, branding, si alte strategii de marketing care vin in completare. In comparatie cu celelate canale de vanzari, SEO te poate ajuta insa sa obtii cele mai mari beneficii, pentru ca are cel mai mare impact asupra ciclului de cautare/cumparare.

Oamenii au incredere in Google. Ei percep ca daca Google are incredere sa pozitioneze site-ul tau in primele pozitii, atunci si ei pot avea incredere in afacerea ta. Prin SEO poti obtine una din primele pozitii, astfel incat vizitatorii sa aiba incredere in compania ta ca si Brand bine pozitionat si credibil.

In medie 36 % din numarul de click-uri de pe prima pagina Google se dau pe primul rezultat. Enorm, asta inseamna ca peste o treime din vizitatori vin catre tine, iar restul se impart la anunturile sponsorizate si la ceilalte rezultate. Doar prin SEO poti ajunge sa primesti tu acel numar imens de vizitatori si care iti pot aduce milioane de vanzari.

Rezultatele SEO sunt masurabile. In tool-urile de monitorizare a traficului ( cum ar fi Google Analytics ) se pot observa foarte osor conversiile pe canale de trafic, iar compania noastra iti poate pune la dispozitie rapoarte avansate cu traficul provenit din motoarele de cautare, trafic neplatit astfel incat sa stii foarte clar pe ce dai banii.

Rezultatele SEO sunt permanente. In comparatie cu alte forme de publicitate, in care daca nu mai platesti nu mai ai rezultate, rezultatele serviciilor SEO sunt permanente. Bineinteles cate ceva mai trebuie facut pentru mentinere, dar in acest caz oricine isi poate permite un abonament SEO la preturi modice. Compania noastra mentine cu succes rezultatele unui numar important de clienti, in ciuda update-urilor motoarelor de cautare. Pentru a beneficia si tu de serviciile noastre de calitate, completeaza formularul de la aceasta pagina si cere o oferta de pret. Iti garantam ca vei fi uimit de rezultate in cateva luni.

Investind in SEO in acest moment este probabil cea mai buna afacere pe care o poti face. Afacerea ta cu siguranta are nevoie de o strategie SEO daca esti interesat sa obtii si sa iti pastrezi site-ul inaintea competitorilor tai.

Articolul anterior:

Ghid SEO pentru un site Joomla

Articolul următor:

Cea mai buna strategie SEO

Photo of author
Iulian Ghisoiu
Iulian Ghișoiu are o experiență de peste 16 ani în servicii SEO, fiind unul dintre pionierii acestui serviciu de marketing online in Romania. Este un expert SEO care cu pasiune și responsabilitate se focusează pe creșterea gradului de satisfacție al utilizatorilor, optimizarea conținutului, implementarea din punct de vedere tehnic a celor mai noi trenduri în SEO dar și câștigarea de link-uri naturale spre site-urile clienților pentru a-i ajuta să obțină cele mai bune poziții în motoarele de căutare. Este managerul agenției SEO Target Web, o agenție SEO care și-a consolidat poziția în piată datorită inovării, a respectării standardelor SEO dar și a angajamentelor fată de clienți. Iulian este trainer, speaker, consultant in SEO si ecommerce.

Abonare la newsletter

Poți fi primul care află informații SEO utile și de actualitate. Abonează-te la newsletter-ul nostru folosind formularul de mai jos.